tjejkväll

sitter och kollar på tv nu och väntar på att klockan ska bli ca halv 6 så ja ska möta stina vid bussen, trevligt trevligt, sen runt halv 7 lr ngt kommer tove å eve, så ikväll blire tjejkväll, sista gången innan jag flyttar, ssta gången i den här lägenheten med mina grejer, sorgligt sorgligt, but life goes on,


ok va har hänt sen sist då?
hmm, tror inte jag har gjort så mkt mer än städat lite, läst, och vart på min näst sista terapi. ska ju fortsätta med de nere i alingsås än, men men. ja går ju på unga vuxna på samtal som sagt och det är i samma lokaler som ungdomsmottagningen och jag hatar verkligen att sitta där och vänta, känns som att alla där tror att ja har någon könssjukdom lr ngt men men de kanske är så för dom med? de vet ja ju inte.
men att ja va där varje vecka ett tag gjorde ju inte saken bättre, även om de inte va samma människor som väntade varje ggn så a de är jobbigt helt enkelt.

christian ringde i natt med, han va full som vanligt, lr inte som valigt kanske men han är ju de varje helg iaf, så nu ringde han och tyckte att ja skulle tycka synd om han, aja han kan ju drömma om de, tkr inte de minsta synd om han, även om han fick gå från tallboda till linghem i minusgrader, aja skit samm.


har läst klart 2 böcker nu, gömda och asyl, jag tkr dom är fruktansvärt bra men fruktansvärt hemska, att de verkligen fick gå till så?!

aja nu ska ja snart duscha som sagt, stina åker nog från sig om en halvtimme typ så måste ju va klar när hon är här plus att ja ska ha hunnit köpa fanta med så ja kan blanda, men de löser sig, de är inte sålångt och hon kan få vänta några minuter om de skulle vara så.



shit

satt ju och läste lite för jocke förut och efter de började ja läsa i gömda, har nu plöjt igenom halva boken typ, och fick värsta chocken när ja kolla på klockan, halv 6 liksom shit.

så nu vet ja inte om ja ska fortsätta va vaken lr omja ska sova några timmar, jag hade ju kunnat vara vaken om jag skulle till skolan eller skulle göra något spec i morgon (idag) men nu när ja inte ska de så e de rätt stor chans att ja kommer somna framåt dagen och sen inte kunna somna i morgon kväll ist, men likadant om jag går och lägger mig, då kanske jag vaknar alldeles för sent. jobbigt jobbigt,

asså gömda är så jävla bra men så jävla hemsk, så hemskt att hon faktiskt har levt så och att de faktiskt händer, nä ja tycker de är helt sjukt iaf,

du är den underbaraste

av änglar, jag älskar dig för den du är och ingen annan, fick detta i ett sms av jocke <3 igår, min *bror*, han är ju inte egentligen min bror men vi har käns varandra så länge och är såpass bra vänner att vi ser varandra som syskon. 
pratade med han ganka länge igår, han mår inte bra stackarn och inte kan han sova heller så låg och läste olycksfågeln av camilla läckberg för han i telefonen, han somna faktisk en stund men vakna efter ett tag igen och kunde inte somna om tydligen, ska läsa för han ikväll igen efter csi miami, hoppas han kan somna ordentligt nu,
känner mig som värsta svikaren som flyttade när allt började bli jobbigt för han, ja fanns liksom inte i närheten, men hoppas de kommer bli bättre nu när ja flyttar hem iaf, ar bara 10 min att gå från pappa till han så ja kan ju va där rätt snabbt om de skulle va ngt.

men jag vet att jag inte ska ha dåligt savete för att jag flyttade, de va en sak jag var tvungen att göra för att överleva helt enkelt hade ja intte flyttat hade ja kvävts i alingsås, hoppas de inte går så långt nu, men ska ju som sagt försöka få tag på lägenhet i göteborg så fort som möjligt, och har massa ställen att åka till nu ifall snki och pappa tjötar för mkt, lr en del ställen iaf, tillräckligt.

idag har ja inte gjort mycke, diskat lite och plockat, kom en och kollade på lägenheten förut, får väl se hur de blir med de, men skulle va fruktansvär skönt att bli av med den i januari ist för mars,

i moeen blire ungefär samma sak, min mentor sa för ett tag sen att ja antagligen inte skulle gå den här kursen i kallköket i linköping eftersom jag ändå inte hinner gå klar den, så i morrn ska ja bara maila med syon eller om jag åker in till skolan och träffar henne. de är sånt som märks.

eftersom jag läser olycksfågeln för jocke och det är jobbigt att läsa själv sen eftersom jag ändå får läsa om de igen för han så läser jag gömda samtidigt. helt klart en av dom värsta böckerna jag har läst, drömde helt ärligt mardrömmar efter jag läste den första gången, fattar inte att de verkligen är så där som dom skriver, men de är de ju, nä fy fan.

ska väl kanske börja packa lite i morrn med, har ju inte värsta mkt tid på mig nu, den 21a december ska allt va packat och klart och jag ska ha skurat ut alla skpå och sånt, kan inte dammsuga innan dock, eftersom min dammsugare strejkar så får ta med pappas upp när ja flyttar, så dår ja köpa en ny innan ja flyttar från han sen.

blir nog tjejkväll i helgen skulle ja tro, sista chansen innan ja flyttar, och nästa helg blire poker och bk, om ja har råd med bk men poker blire iaf, så nu blire en del drickande så här i slutet av 2008, har vart rätt duktig och inte druckit alltför ofta sen valborg, min mage strular ju så då, känns som att ja får mensvärk fast i en annan del av magen och det är inte skönt och att armen typ domnar bor är väl inte så bra heller kanske, får skärpa mig mer nästa år ist.



kom på en sak häromdan, vilket jag frågade sussies pojkvän om, och han häll med mig, asså ja har j en tatuering på min skuldra där de står 69-mamma-95, och om jag skulle ta en tjej bakifrån så skulle jag nog komma av mig lite när jag ser den, men jag har inte märkt omnågon har reagerat så, dom flesta har väl sett den innan liksom men ändå, elias sa iaf att han nog skulle komma av sig lite,  a ja vet inte, bara en tanke ja fick, (säger ju att ja tänker för mkt)

 va tror ni? även om ni hade sett att jag hade den innan och vad de stod och så där, skulle ni reagera på de sen?

nope nu ska ja fortsätta kolla på csi och sen ska jag läsa för jocke,

tjing tjing

vrf gör ja så här?!

förstår inte vrf ja utsätter mig själv för detta om och om igen flera ggr per dag.
jag vet ju att du är med henne, men ändå läser ja era bloggar minst 1 ggn per dag, ingen aning om vrf men de gör jag, AH så jävla korkad e ja, va fan e de för fel på mig?! vrf gör ja så här mot mig själv.

nä just nu vill ja bara flytta hm igen och glömma bort att linköping existerar, har nästan bara dåliga minnen härifrån, iaf i killväg, de enda ja inte ångrar med linköping är att om ja inte hade flyttat hit så hade ja inte träffat patrik, och hade ja inte träffat patrik hade han inte fått mig att börja plugga igen och hade ja inte börjat plugga så hade ja inte träffat stina, och de hade vart hemskt, men har lovat henne att komma och hälsa på minst 1 ggn varannan månad, är ju inte lätt att glömma att linköping existerar då men men, för stina är de värt de, helt klart..

kände mig fruktansvärt ensam i helgen, fast att sussie å elias va här, men dom e så puttinuttiga och liksom a yser hela tiden, då vart ens ensamhet änna starkare, men klart pussade ju på sussie när de vart för jobbigt. :) älskar den tösen så mkt så de e helt sjukt. fast de är ju inte direkt samma sak att pussa på sussie som att pussa på ngn annan man tkr om på ett annat sätt, men men de får duga så länge:)




ska kolla på fim nu och försöka sova sen, har ifs sovmorgon i morgon så behöver inte gå upp förräns typ kvart i 9 och har tatt fram kläder till i morgon med, eftersom allt fortfarande ligger i ikeapåsar sen tvätten i fredags, spelar ju inte så stor roll va ja har på mig i morrn ifs eftersom vi har konditori hela dan så ska ju ändå gå i kock kläder men men.

måste prata med mentor och syo i morrn igen, ah blir trött på alla samtal jag måste gå på för att fixa allt med flytt. måste ringa vårdcentralen md och tekniska verken och säga upp min el, men vårdcentralen först så dom skickar remiss till alingsås lr göteborg ist, så ja kommer igång md terapi där så fort som möjligt, känns ju jobbigt att byta nu när ja har börjat öppna mig för psykologen ja träffar nu men men, får fler möten med henne än jag skulle vart så de inte blir så långt uppehåll, tycker jag är snällt.

nä nu ska ja sova snart som sagt, skriver antagligen i morgon igen,

godnatt

helgen

nu har dom åkt, lr dom åkte för ca 2 timmar sen, hoppas de går bra å köra ska ju tydligen va storm lr ngt, aja får skicka till henne om några timmar å se så hon e hemma.

helgen va jävla nice, förutom natten mellan freda å lörda, har ju haft bättre.

christian ringde ju självklart inatt, big schocker (lr hur de stavas:P) han va ju full så, skällde på mig som fan men men ja va väl inte så snäll mot han heller, har ingen skyldighet att va de längre, men men de kändes ju inte så bra iaf. vart orolig för han, han ville inte säga va de va som va fel men ngt va de, å typ när vi skulle lägga på, lr innan så sa vi typ att de va sista gången vi pratade, så vi bara satt där tysta i varsin ände av telefonen, sen när vi sa hej då lät de som att han grät, men han svara bara kanske på de, men men let him cry.

så fick inte så mkt sömn i natt heller, somna mellan 5 och 6 ngn ggn och sussie väcke mig vid 11, typ rörde mig på kinden men ja skrek bara nej och drog täcket över huvudet:P inte meningen hjärtat men va så trött, så vi har typ legat i sängen hela dagen, så nu sitter jag med lite tända ljus och kollar på greys anatomy.

aja här kommer lite bilder från helgen, vi hade modevisning för elias, kul va de:)

            
 
                         dagen efter i tornby i världens mest osmikrande klänning, (min asså) men den va söt iaf:)


usch å fy

mår riktigt skit, har inte mått så här dåligt på a ja vet inte hur länge,
är fruktansvärt bakis, usch de va ingen lätt natt i natt, vakna typ 5 ggr av att ja va tvungen att spy, fick inte behålla något, drack ja ett glas vatten va de uppe efter någon timme igen, nae fan inge roligt, och stackars sussie vakna ju varje gång med så, älskar den flikkan, <3
men de va sista ggn ja drack mintu igår, slog slint i huvudet, men kul hade vi :) (bilder kommer vid ett senare tillfälle)


har nästan inte sovit något sen i torsdags blir de nog tror ja, va vaken hela torsdagsnatten och städa och tvätta på freda morgon, men runt 12 1 ngn ggn gick ja och la mig några timmar, tills sussie kom kl 4, så fick 3 timmars sön där, och inte så mkt i natt efterom ja vaknade stup i kvarten, men men sova kan ja väl göra när ja är död, träffar ju inte sussie så ofta så.

idag har vi vart i tornby och kollat lie, kände mig verkligen som en zombie, och va värsta hungrig och att de lukta mat i hela ikano huset gjorde ju inte saken bättre, lr att vi gick förbi chili 2 ggr, äh de va jobbigt, men nu sitter vi hemma iaf och sussie håller på att laga mat, så snart får jag mat:) gott gott,

så tänkte ja skulle skriva lite här samtidigt, va ju ett tag sen.

ikväll blire att dricka igen, ja ska ta de jävla lugnt dock, min mage klarar inte så mkt, brukar få ont som fan i magen när ja dricker, lr inte varje ggn men nästan alltid, fick ju inte de igår dock, men har de nu så kanske inte är så bra med extra alkohol på de, men men kommer bli sugen sen när sussie dricker plus att hela kylen är full med cider.

nä nu ska ja gå och hålla min älskade kusin sällskap.

en natt på akuten

runt 1 tiden i natt va min mage helt fucked up och spydde typ svarta klumpar lr ngt, så efter mkt om och men ringde ja sjukvårdsupplysningen, som tyckte jag skulle åka till akuten för det kunde va ngn blödning,

efter mkt om och men, och många tårar ringde jag färdtjänsten, ångra mig direkt nästan, ville verkligen inte åka in, typ ringde och väckte alla, eller sussie och stina iaf. sorry för de.

aja fick ju åka in iaf, kom till akuten runt kvart över 2 halv 3 ngn ggn,
fick sitta och vänta i lie drgt en halvtimme först innan ja fick komma in i ett undersökningsrum där undersköterskan kollade blodtryck, feber och så fick ja blåsa eftersom ja hade druckit, men de visa inte så mkt med de, va ju några timmar efter jag hade druckit och drack ju inte så mkt, runt 10 över 3 hade han kollat allt de, skulle då vänta på läkaren, satt och vänta och vänta och vänta lite till, höll på och dö av tristess i de där rummet,
runt 10 över 5(!) kommer läkaren och klämmer lite på magen och massa, och skulle ju självklart göra en ändtarmsundersökning(!) så se så att de inte va blod i tarmen eller något liknande, visst att ja har haft analsex va, men de där va inte mysigt och gött pinsamt, va glad att de va en kvinnlig doktor iaf.

men dom visste inte va de berodde på så en sköterska kom och skulle ta blodprov(!) för att se så att mitt blodvärde va nrmalt, så att mina njurar såg bra ut och så att ja inte hade ngn infektion. aj, visst piercingar och tatueringar klarar ja av, men aj de gjorde ont, är inte direkt van vid att ta blodprov har tatt kanske max 3 i mitt liv så, nä de va inte skönt,

runt 20 i 6 va blodet draget och skulle psovas lr ngt liknande, runt 7 tiden kommer läkaren in igen och proverna såg bra ut så runt kvart över 7 fick ja gå därifrån, äntligen. inte kul att sitta där i 5 timmar,

så va hemma runt 8 tiden i morse, skulle tvättat vid 7 egentligen men va så ruktansvärt trött när jakomhem så gick och la mig direkt, vakna vid 1 men somnaom igen och vana vid 4, har känt mig illamående hela dagen och magen är väl inte perfekt direkt, men den gör inte så ont längre,

men eftersomjag misade in tvätt tid idag hoppas jag att de finns ngn på torsda eller freda morgon möjligtvis måste verkligen tvätta, och kan ju inte de i helgen eftersom jag får besök då<3

nä nu ska ja snart laga mig lite mat och städa sen, fast känner jag mig själv rätt blire ingen städning innan freda, och då blire städning i panik ist, men städar bättre under stress, när ja vet att ja inte kan skjuta upp de till morgondagen.

usch usch usch

ångesten börjar krypa närmare nu, kommer närmare dag för dag.

hur fan ska de här gå?! ska flytta ner till alingsås igen, börja ny skola, träffa massa folk jag inte vill träffa, but what to do what to do, mår ju inte bra här uppe  så de får bli som de blir, förhoppningsvis blire bra, hoppas väl de blir bättre och bo hemma nu när anki bor där, fast ärju inte van vid att ha en *mammafigur* som pratar med mig, aja de går väl som de går, har ju mått bra när ja vart nere domsista gångerna så hoppas väl att de blir så nu med.

och inte nog med de så börjar julen krypa närmare, första julen utan morfar<3 hur ska de gå? kommer nog va väldigtdämpat, julen är ju förknippadmedmormor och morfar, lr det är de för mig iaf, och nu är det bara mormor, min älskade mormor, men vart är min älskade morfar? det kan inte va så här, kan inte fatta att du ärborta, även fast du har vart de i 8 månader nu, men träffade dig ju bara några ggr per år, och ett av domtillfällena har redan varit,och det var inte roligt.men en jul utan morfar, existerar de ens?! ska de va så här?! hur fan ska de här gå?!
nä usch säger ja bara, usch usch usch


och inte kunde jag sova i natt heller, somna runt 5 tiden i morse, låg och tänkte alldeles för mycke, kom på lite va ja vill ha i julklapp iaf, alltid ngt. så missade hela skoldagen, vaknade när vi slutade typ, vilket va runt 4 tiden, inge bra alls.


i morrn blire tvätt och städ dag, är uppbokad åtminstone en kväll varje helg fram tills jag flyttar nu så får ta allt på veckorna typ, åsså kommer ju sussie och elias upp i helgen så dåmåste de ju va rent.

fan va kul vi ska ha hjärtat, och va snäll elias är som bjur på alkohol.vi får ta och bränna upp deras grejer på freda eller lörda kväll med, out with the old and in with the new.


syster kommer kanske upp ngn helg med, kul kul, får du va ed på antingen tjejkväll eller pokerkväll, omdu inte jobbar varje helg förstås.




god morgon

har precis vaknat, fick oväntade planer igår, trevligt trevligt, drog hem till stina och pecka, skulle dratt till platå med men kom in till stan så sent och min buss skulle gå 1 timme senare så jag sket i de å stina hade tappat jockes cykelnycklar så hon och pecka hade inget lås så stina fick cykla tillbaka och leta nycklar medans pecka följde mig till bussen, fast ha stack väldigt fort sen när ja påminde han om att hans cykel stod kvar på stora olåst. men men, de va skönt och komma hem, va fruktansvärt trött,

kommer sakna stina som fan, men har lovat att komma upp minst varannan månad, och vi ska ha en tjejkväll innan jag flyttar så de blir bra, typ alla mina grejer kommer va i lådor då men men får va så het enkelt, inte mkt att göra åt.


på fredag kommer min älskade sussie, saknar dig som fan, och du och elias får ju inte flytta iväg nu när jag fyttar hem förstår du väl:P 

så på freda lr lörda blire tippen, skönt skönt, ska bara komma på hur man kör dit med. och elias ska köpa med sig en flaska mintu, då vet man aldrig va som händer eftersom jag och sussie är som vi är, men elias kommer nog inte klaga direkt.


nä nu ska ja kolla på dirty sexy money och sen städa lite, lr om ja städar i morrn, har inte bestämt mig än får se va som händer.

feber och tråk

usch vakna med feber i morse igen, har haft de till oh från i 2 veckor nu, väldigt jobbigt, och mensvärk på de med, kan de bli värre?

så idag har de blivit greys anatomy maraton, har börjat kolla på säsong 1 nu igen,

va i affären en sväng med och handla lite, vrf blir man så extremt osäker när man har mens för? känns seriöst som att man går omkring med en stor röd fläck, känns som att alla kolla verkligen, så man vil inget hellre än att springa hem och gömma sig under täcket tills mensen är över, lr så e de för mig iaf.

vart ingen poker i helgen, har inte råd nu iaf eftersom ja köpte upp mina sista pengar, så får bli en lugn kväll med kanske lite städning, vore skönt att ha de rent på sönda för då försvinner tvätten med, gud vad skönt.

idag begravdes du,
vila i frid,
gammelmormor margareta 'greta' nilsson.

hoppas du fick ut allt du ville av livet. äskar dig,


nu är det inte 2 kvinnliga generationer i liv längre, inte i rad iaf,
gammelmormor 1907-2008
mormor
mamma 1969-1995
jag,

nä nu ska ja inte tänka mer på de, då blir ja bara ledsen, fast de är ju en känsla iaf, känner mig fortfarande tom:(

nä nu blire film och käk snart


just de fan, i natt flög de in en skata lr ngt i mitt fönster,lät högt som fan, trodde ngn stod och kasta en sko på rutan, som tur va gick den inte sönder, men läskigt va de

hemma igen

kom hem från skolan för en stund sen, bra och dålig dag faktiskt, gick åt helvete med provet, borde väl kanske inte städat igår utan ägna mig helt åt puggandet ist men nu gjorde ja ju inte de och de gick som de gick.  inte mycke och göra åt nu, fick hjärnsläpp helt enkelt, får göra bättre ifrån mig på omprovet.

efter provet gick jag till syon för och kolla om hon hade fått tag på rektorn i gbg och de hade ho, och jag var välkommen dit efter jul:) väntar bara på att syon på burgården ska skicka en studieplan så vi kan jämföra och så, men de löser sig väl på ett eller annat sätt. känns bra iaf, de går framåt iaf, ska till syon på månda igen och se om hon har fått studieplanen.


känns lite tråkigt dock att lämna stället jag dom 2 senaste åren har kallat mitt hem,
men kan inte göra något utan att jag tänker på dig, har inte kunnat koncentrera mig på hela dan, tänker bara på henne í dina armar, din läppar mot hennes och hennes hand i din.
ja vet att allt de här är mitt fel men nu är de som de är, usch känner för att gråta eller va arg eller glad eller ngt, bara jag känner något, känner mig helt tom ju:(

god morgon

de gick utmärkt att somna efter filmen igår, gud vad skönt, sen att de är en timmes sovmorgon idag gör ju inte saken värre direkt.

har precis gått upp efter en halvtimmes snoozande,

vaknade även kvart i 7 av mitt andra alarm som jag hade stängt av igår, trodde ja iaf, kanske satte på de igen, de är på nu iaf, har dock inge minne av de men men.

ska alldeles strax hoppa in i duschen, mitt hår kommer inte hinna torka innan ja går och kanske inte är så sart att gå ut i blött hår när a fortfarande är lite förkyld men men, känner verkligen inte att gå upp tidigare för att hinna torka håret,

usch vill stanna kvar i min varma säng ju, men snart är det helg, gud vad skönt.

nä nu måste ja skynda mig om jag ska hinna duscha, kommer ta mig minst 5 min till att komma upp ur sängen så

god natt

nu ska ja snart sova, ska ta mig en kopp té ja fick av mormor, får börja ta de regelbundet varje kväll nu och får se om de hjälper.

är inte så trött än dock men om jag ligger och kollar på tv lite kanske ja somnar till den, behöver inte gå upp förräns hav 8 i morrn så.

har läst igenom texten i boken 2 ggr nu får bli 2 lr 3 ggr till i morgon.

och inte vart de så mkt städat heller, hann klart köket iaf förutom dammsugning men nu är det rent där iaf, alltid ngt,

och inte va de ngt top model heller så vart greys anatomy heller, och sen va de ju insideravsnittet jag ville se så vart ju ingen städning pga de,

fattar seriöst inte va de e för jävla värld vi lever i?! ge sig på oskyldiga djur, seriöst fan. så jävla fel!

nä nu ska ja sätta på en film och försöka somna.

ni som läser lämna kommentarer, vore trevligt:)

min kväll/morgondag

plugg,städ,top model,plugg,städ,plugg,sova,skola,plugg,städ
äh fy fasen hur ska ja palla?!

har nu äst 10 sidor 2 ggr ska snart ge mig på en 3dje ggn innan ja ska städa 1 timme innan top model börjar, och i reklamern där ska jag läsa som andra sidorna 2 ggr. ah bir så trött på't. vrf va ja tvungen att fastna framför datan hela dage idag för? då hade ja ju kunnat ta de lugnt nu  nu blir de bara spring och läs hela kvällen igenom ju.

efter en snabb promenad till affären va de bara att gå hem och skala morötter och banda dippen och sätta sig och plugga, men tänkte jag skulle ta en paus och blogga lite, så here i am, pratade med mormor i affären får antagligen plats med mina grejer på hennes vind, måste skruva isär min hylla dock, bir jobbigt men men den måste ju stå någonstans, min täppta näsa är inte så täppt längre efter den kalla promenaden så nu bara näsan rinner igen, har vart förkyd i en vecka nu fan, vill inte mer.

pokern blir antagligen av, stina är på iaf, hon skulle fråga pecka men antagligen bir de poker i hegen, fast han tycker inte om att planera i förväg, han tar de mer som de kommer.

nä nu ska ja läsa igenom de här 1 ggn till innan ja sätter igång med städningen, vem vet, mitt häfta kanske dyker upp här någonstans. då bir de ännu mer att plugga ju, men hellre läsa igenom de ikväll än hets läsa innan lektionen i morgon, måste säga att de här är rätt intressant faktiskt, äser just nu om demokrati och diktatur

nä tillbaka md näsan ner i boken nu, usch va tråkigt, hatar att plugga, skär hellre av mig min tumme, men lugnt ju bara 1½ år kvar:S bir deprimerad bara ja tänker ¨på de ju.


NEJ , INTE FASTA HÄR NU!! TILLBAKA TILL BOKEN!!

tråkig dag

vaknade klockan 11 i morse så duktig så så har fått ca 6 timmars sömn i natt, tänkte sova direkt efter igen, men duktig  som jag är gjorde ja inte de.

har smsat med en viss och han har bett om ursäkt, inte mig du ska be om ursäkt men den accepteras iaf, hoppas du blir lycklig nu.. så ska jag försöka bli lycklig i alingsås, förhoppningsvis lyckas jag med de,

maiade med syon förut med och kollade om hon fått kontakt med ngn syo i gbg men hon svara att rektorn kommer tillbaka i morgon och att de va han/hon hon skulle prata med, så får gå dit i morrn och kolla hur de gick.

måste fan plugga snart, men så fruktansvärt tråkigt asså, hatar att plugga, fastnar alltid framför datan eller tvn, har inte de häftet hemma heller som jag behöver, så får äsa igenom sidorna i boken idag och ta häftet imorgon, har inte samhäll förrän näst sista lektionen så, upptäckte även när ja kolla på schemat förut att jag har sovmorgon i morrn, glad överrraskning. har ju ifs haft de varje torsda sen augusti men minnet är inte som de en ggn varit.

får väl bi städning i helgen om jag inte hinner idag, lr i morgon möjligtvis, tänkte ja skulle kolla med stina och pecka om domär sugna på å köra poker ngn dag med, nu så här i slutet av veckan kan ja de har ju pengar kvar så och får ju nya på månda igen, så hoppas dom känner för't fast ifs så e de pecka vi pratar om och han är alltid sugen på poker så de ska nog inte va några problem, nu kan ja ju träffa patrik men utan att christian ska misstycka så nu blir de inga problem där, vill ju träffa dom så mkt som möjligt innan ja flyttar, iaf stina kommer sakna henne ngt enormt, men kommer ju komma och hälsa på ditt hjärtat, och grebbestad 2009 måste ju bli av med,


nä nu ska ja fortsätta kolla på v en sväng sen fåre bli en dusch och en sväng till affären, behöver cigg och cola, om ja ska klara mig dagen igenom.



men i stort så är idag en bra dg, inga bra tankar inga dåliga tankar, bara tomt i huvudet liksom, och är hellre tom i huvudet än tänker dåliga tankar.


...

precis när jag skulle ställa ifrån mig datan tog filmen slut:(
och inget bra på dom andra kanalerna heller yp, får kolla på ellen show tills ja somnar helt enkelt, ska nog ställa klockan på 11 i morrn så jag inte sover bort hela dagen.

sängdags

nu ska ja kolla klart på filmen på 3an, vet inte va de är för ngn och har inte sett ngt av den, bara hört i bakgrunden, svårt att se när man har benen på bordet och datan i knät.

blir en jobbig dag i morgon, upptäckte förut att jag inte kan plugga till provet om jag inte hämtar mitt häfte i skolan, så måste dit i morgon fast att jag är ledig, men har ju månadskort så det är ingen fara, måste även fixa en grej på stan, sen blire hem och kolla tvätttid sen städa och sist plugga, måste verkligen plugga till provet, ska passa på att prata med min samhällslärare i morrn med när jag ändå är i skolan, lr om jag tar de på torsda, de vet ja inte.

eftersom jag antagligen kommer sova länge i morgon så får de kanske bli en vaken natt i morrn med, får se får se, fast kanske är trött i morrn kväll efter all städning de vet man ju aldrig, får ju hoppas, annars lär jag ju somna umder provet på torsda och det är inge bra.
finns kanske tvätt tid i morrn med, hoppas hoppas, vore skönt att bli av med tvätten när jag ändå ska städa,

är inte arg eller besviken längre, känner mig mer tom och tycker synd om den tredje personen, är ju så klart ledsen för att du ljög för mig, och försök inte dölja de, har bevis, va väl kanske omoget att läsa hennes blogg men kunde inte låta bli och vart fruktansvärt ledsen för hennes skull.


nä nu ska jag sova. godnatt,
och lämna gärna kommentarer så jag vet vilka som läse rxD

min vanliga otur

när jag för en gångs skull vaknade utvilad i morse hade ja feber sjävklart så irriterande, så nu sitter jag här och äter chilinötter och tycker synd om mig själv, har studeidag i morrn så då ska jag åka in till stan en sväng, måste även plugga har prov i samhällen på torsda så,

pratade med mentor, syo och kurator igår, när ja va på väg så kändes de som att ja va på väg till min avrättning, så gick tidigare från konditorilektionen så jag hann ta en cigg innan, för säkerhets skull, man vet ju aldrig. men som vanligt så var dom snälla,dom tycker det är tråkigt att ja ska sluta där men dom förstår ju. så nu ska ja bara fixa så mycke som möjligt och förhoppningsvis får syon en studieplan snart från skolorna i gbg så jag vet vilka kurser dom har gjort och så där. kan va bra att veta så.

börjar känns mig lite sentimental nu mot alla min agrejer som kommer va i lådor ett tag, vet inte för hur länge men de enda ja kommer ha hos pappa är ju mina kläder, några böcker och smink och andra produkter, men ska bli skön att slippa oroa mig för att inte ha råd med mat och inte orka laga mat och så där.

idag eller i morgon blir de både städning och plugg, bir nog pugg både ikväll och i morgon, bäst så..



nä nu ska ja fortsätta kolla på one tree hill och äta chili nötter

och syster, klart ja diskar efter mig:)

datum bestämt

jag och anki kom överens om att vi ska flytta ner ala mina grejer 29onde lr 30nde december, kan då förhoppningsvis hyra ut lägenheten från å med januari så sparar jag ju några tusenlappar, kan ja gör något roigt för dom ist, lr spara till körkort, har kommit på att ja ska forsätta ha fullt studielån fast att jag kommer bo hemma för då kan jag spara till körkort, mitt lemp går ut i augusti nästa år, och ag kan ju köra ganska bra måste öva mer på stadskörning dock, så tänkte jag skulle tvinga ut pappa en ggn i veckan sen, känns ju onödigt att gå på en kurs sen så jag får köra med han när jag ändå kör så hyfsat så jag säkert kommer klara att ta de innan bara jag kör tillräckligt ofta nu.


tåg och bussresan gick riktigt fort idag faktiskt, vart mäkta chockad när vi svängde in till tornby 20 min för tidigt, kändes som att vi hade åkt i en halvtimme typ.
kände mig fruktansvärt ensam när ja satt på sttsionen i jönköping, vart ja än kollade va de massa par som sa hej eler hej då. usch va ensam ja känner mig, men känns ändå rätt skönt att bara kunna ta vara på mig sjäv och börja må bra i mitt eget sällskap, för oftast är det förknippat med massa ångest att vara ensam men inte längre, asså visst är det tråkigt att sitta här ensam, 25 mil bort frn familjen men de känns ändå skönt att ja kan ju åka ner när jag vill och det blir för mkt här uppe liksom.  och självklart saknar ja ju ngn att bara mysa med, fysisk kontakt liksom.
men ja känner att ja kommer inte klara av ett förhållande nu innan ja klarar av att va ensam och inte vara så beroende av min partner.
och det känns ju rätt onödigt att träffa ngn i inköping om man inte vet innan att de inte kommer bli något seriöst när jag ändå flyttar snart.


fick en jättesöt necesär av anki igår, min gick ju sönder så hade mina grejer i en fryspåse när ja åkte ner dit så då vart jag gad, tack för den anki.
syster kom igår så vi familjen satt och spelade uno och sjävklart så förorade jag, det är alltid jag lr sandra som förlorar, fast vi brukar slå ihop våra poäng, åtminstone på bowling men de hjäper ju inte på uno för då förorar vi ju stort.
men de va trevligt iaf.

träffade även farmor och farfar idag, vi bjöd på middag eftersom det är fars dag, tyvärr så fick inte pappa något, hade inga pengar, men ja va ju hemma iaf och det är ju inte så ofta. så det borde ju räcka, får köpa ngt spec på jul ist.

tänkte jag snart skulle börja gå igenom mina grejer så kan ja kanske fjäska med sussie och elias när dom kommer nästa helg att åka till tippen, ska försöka slänga så mkt onödigt som möjligt eftersom ja inte kommer ha ngt hos pappa utom käder och så resten får stå i olika förråd hos släkten, hoppas de finns plats iaf, ska kolla med mormor och nea dom har ju hus så borde väl få plats men. hoppas på tippen nästa vecka, vill ju inte direkt ta bussen.

men ska bli trevigt att dom kommeroch hälsar på, vvet inte om sussie vill komma för att träffa mig eelr för att hon ska få köra dock, hoppas att de är för att träffa mig, de är de nog.

känns som att ja kommer tränga mig på hemma hos pappa, inte för att ja ska bo på soffan utan mer att han tycker om när de bara är han och anki och som att han kommer räkna dagarna tills jag hittar något eget. men vill ju bo där ett tag, känns de som nu iaf sen kan ja ju alltid sova hos systrar om de blir för jobbigt men känner att jag behöver de för att må bra, men de kommer inte kännas bra om de känns som att pappa räknar dagarna tills jag fyttar.

blir en jobbig dag i morrn, först skola, tror ja ska gåpå första lektionen, har inte vart där på länge och så otroligt pinsamt och komma in efter en månad bara hej här är jag liksom, är ju ingen i min klass på den lektionen heller, så blir nog bara konditori, sen möte med mentor syo och antagligen rektor kl 1, ska är det terapi vid 5 och efter de hem och städa, lr pugga iaf, har prov i riksdag och regering på torsda så måste plugga som en dåre till de så får bli en eller 2 immars pugg varje kväll, och städa med så jag inte gör alt nästa vecka, ska ju kunna gå igenom alt i förrådet med, har lite möbler där som ska slängas, undrar om de får plats i elias bil. hmm aja sånt som märks annars får ja ta de när ja flyttar.

nä nu ska ja fortsätta kolla på criminal minds och sen se på ngn film eller ngt

nu är det bestämt

ska gå kvar i skolan í linköping till jul efter de börjar ja förhoppningsvis i göteborg eller möjligtvis herrljunga, men helst göteborg.

så ska åka hem ill linköping på sönda igen för ska fixa massa grejer på månda, först och främst ska jag till skolan. sen vid 1 är det möte med kurator syo och antagligen rektor, men det är bra för hade ju fått gå och prata med son och rektor enskilt om inte min mentor hade velat ha ett möte, sen vid 5 år det terapi, måste då även säga till henne att ja ska flytta vid jul, ska gå och säga upp min lägenhet och in på skatteverket, sen även ringa runt till släkt för att kolla om någon har utrymme till mina grejer, för eftersom pappa bor i en 2a nu f¨r jag bosätta mig på bäddsoffan tills jag f¨r tag på en lägenhet någonstans, helst inte alingsås.
så innan den 1a juni ska ja va utflyttad så kan dom hyra ut den innan, får väl hoppas att ngn vill ha den innan förstås. måste även ringa vårdcentralen om mina terapisamtal däör och kolla om dom har något liknande i alingsås ifall jag skulle behöva, och även för de medcancergenen men de borde dom ju ha i göteborg men då blir de väl längre väntetid kanske men spelar inte så stor roll. bara jag kommer bort från linköping känner ja, pallar inte att bo där just nu, sen om man flyttar tillbaka senare vet man ju aldrig. och jag kommer ju självklart åka upp för att hälsa på stina.

undrar hur de kommer bli att bo med pappa igen vi brukar ju gå varandra på neverna när vi är så tätt inpå, vi är väl för lika helt enkelt. har ju iaf minst 2 tillflyktsorter ja kan åka till om de skulle bli för mycke så det är bra att veta .

usch har så fruktansvärt tråkigt, orkar inte gå någonstans för de regnar och har sig och jag är rätt trött. ska sticka till bonbon och köpa en cola iaf tror ja, om ja orkar komma iväg någon gång. trodde ja hade massa tid på mig för dom stänger ju inte förräns 12 men klockan va visst 20 över 11. aja de är typ 2 min gångväg dit så. måste ha cola när jag vaknar i morgon annars går de icke. cola och cigg på morgonkvisten är inte helt fel, det är det min frukost brukar bestå av.

göteborg

kom fram till göteborg kvart i 6 i morse så min snälla syster va och mötte mig, tyckte ja va väldigt snällt.

men gud vad jobbigt det var att åka buss mitt i natten, tiden blir helt fel, kändes som att klockan va typ 3 när den va 6 de tyckte syster med, så vi åkte hem till henne i kortedala, halvdöda båda 2 men what to do what to do som hon säger.

ah herregud känner mig halvdöd och kunde knappt sova när ja väl fick sova i morse hostade ngt fruktansvärt gick upp och drack vatten och massa cola men de hjälpte inte och i rädsla för att väcka syster tryckte ja huvudet mot tröjan när de kom såna jobbiga hostattacker men ohn vaknade inte men ja kände mig lite snäll då som gjorde så.

den ena systern ligger och sover på soffan nu och den andra kollar på tv å ja sitter här, har skickat mejl till min mentor och studievägledare. min mentor hade ringt och lämnat ett meddelande på min mob om att ja skulle ringa henne hon lät rätt ledsen,

men har typ bestämt mig nu, ska kolla om jag kan byta skola till göteborg, varav mailet till studievägledaren och flytta hem, pallar inte och bo där uppe längre inte med all skit.  kommer ju självklart sakna stina men de e ju inte så att ja aldrig kommer träffa henne igen, vi har ju inte haft våran sommar i grebbestad än.och så fruktansvärt långt är de ju inte upp. och anki sa igår att jag får flytta hem så, känns ju lite trögt att bo på en soffa dock men bättre de och må bra än ha en egen lägenhet och må skit.
men ska ju självklart försöka få tag på en lägenhet i gbg så fort som möjligt, kommer inte palla bo i alingsås. och då kan ja ju träffa mina systrar oftare. vilket är bra, tycker ju verkligen om dom.

ska åka från gbg vid 4 tiden lr ngt så kväll ska ja pappa och anki prata, usch ångest ångest¨, kan inte prata med pappa de kan ja verkligen inte, vill ju inte att han ska veta att jag inte mår bra.  men men de e väl ett måste, får väl se va han säger när han se hur mkt kläder ja har med mig ner dock. anki sa till han att ja inte mår bra och ska stanna över helgen bara och att vi får ta den diskussionen med pappa på sönda.

nä nu ska ja väl, a ja vet inte tror joanna ställde sig och diska nu, om de inte va sandra men de tror ja inte, nä de va joanna hon sover tydligen  inte längre,

nu bär de av till alingsås om en kvart ungefär, hoppas pappa kan möta mig vid tåget min väska e svintung och axelbandet är alldeles för långt och går inte att korta mer.

åker hem

bröt ihop totalt förut så min syster hotade med att komma och hämta mig, en liten del av mig ville väl att hon skulle de men de skulle va ytterst pinsamt att hon skulle åka 30 mil för å hämta mig för att ja mår dåligt.

så efter ja hade pratat med A så bestämde ja mig för att åka hem, så bussen går halv 2 inatt, så syster möter mig i gbg kvart i 6 i morrn bitti så nu väntar ja på att pappa lr A ska föra över pengar så a kan beställa bijett bara sen får ja ringa taxin runt 1 lr ngt går ju inga bussar så hoppas de inte e alldeles för dyrt.

tur att ja har vänt på dygnet under lovet och dom här dagarna ja har vart sjuk annars hade ja ju aldrig orkat de, men lär ju inte va så mkt folk på bussen så kan nog bre ut mig rätt mkt och sova, e ett byte i jönköping dock. men då kan ja passa på att röka.

vet inte hur länge ja e borta så får skicka ett mejl till chris på månda och ringa min psykolog ska ju träffa henne på månda egentligen.

men kände bara att ja orkar inte kämpa för att hålla huvudet över vattenytan länge till, vill bara sjunka, men ja måste kämpa får inte sjunka,
får inte tänk på pappa sandra tänk på pappa för fan han klarar inte de.tänk på pappa så klarar du dig allt för pappa


ok nu ska pappa ringa med, ångest ångest vill inte att han ska veta att ja inte mår bra. men A sa till han att ja måste komma hem i helgen för att ja inte mår bra och att han inte får skälla på mig, men problemet där e ju att ja inte vet hur länge ja stannar:s aja får ta de som de kommer.

A sa att ja får flytta hem om ja vill, vilket jag funderar starkt på, men vill inte misslyckas med allt igen och behöva säga de till alla:'(
men vad som krävs för att ja ska må bra, men då så ska ja försöka fixa ägenhet i gbg så fort som möjligt så a slipper bo på pappas soffa.


aja nu ringer snart pappa så behöver stärka mig lite innan kommer kanske ett inlägg innan ja åker annars kommer de i morrn kväll när ja har kommit hem till pappa.

dagen nästan slut

men sorgen kommer alltid va kvar

idag har a inte gort ngt produktivt alls, har mest suttit vid msn med tända ljus och druckit cider, va precis i affären och köpte fanta så nu ska a snart ge mig på fantan.
assåja brukar inte sitta i min ensamhet och dricka på en torsda, inte längre iaf men behövde de idag. whatever it takes to get through the day and night.

usch de här året har vart helt åt helvete asså, skönt att de snart e slut, klart finns ju några ljusa minnen från de här året, men inte så många som man kunde önska. så hoppas nästa blir bättre, får väl se till att de blir bättre helt enkelt, hur vet ja inte men a ska väl gå på ngt sätt.

nä nu ska ja blanda mig en grogg och tända mian lus igen, allt för att slippa tänka och känna, känner mig helt tom. inget ovanligt men mådde ju så bra igen, hoppas de blir så igen, de måste bli så igen.




R.I.P mamma 69-95

tanken slog mig runt 12 i natt att någon gång mellan då och när ag vaknade hade mamma tagit sitt sista andetag, va ju inte lätt att sova efter de sen, med vetskapen att den här natten för 13 år sen hade jag inga bekymmer, jag hade 2 föräldrar och va 7 år.
sen på en sekund så ändrades allt, jag kommer inte ihåg mkt från dom åren, utomen ggn i 3an när ja låg på soffan i klassrummet för att a mådde dåligt så kom en kille i klassen fram och fråga varför jag låg där och ja sa att ja va sjuk och då frågade han om jag hade cancer, då brast de kan ja ju säga, fasiken va a grät då men han kom och bad om ursäkt och sa att han hade glömt bort att mamma gick bort av de.

ok ska berätta de ja kommer ihåg från den värsta dagen i mitt liv.

sjukhuset ringde pappa på natten, jag vet inte om hon va död lr om hon höll på att dö, så han rigde min farmor och farfar,mormor och morfar, och farmors syster, farmor och nea bodde precis bredvid så dom kommer över och satt med mig tills jag vaknade medans farfar körde pappa till sukhuset, han hade u vett nog att inte köra själv iaf. sen kom mormor och morfar, så när jag vaknade va farmor, nea mormor och morfar där, mormor satt i mammas stol så jag gick och satte mig i hennes knä. och frågade vart pappa var, kommer inte ihåg va dom svarade men så tror jag att jag frågade var mamma var och mormor sa att hon va på semester så då frågade ja hur länge hon skulle va borta å då ändrade sig mormor och sa att ho va död, jag satt i mormors knä och grät en stund, så där mycke så man inte kan andas sen skulle jag gå upp till mitt rum men klarade bara upp för trappan innan ag bröt ihop igen å la mig på trappavsatsen och grät.  jag kommer ihåg exakt vad jah gade på mig, en gul jätteångt nattlinne med långa ärmar och ett tryck av ett djur på framsidan.

kommer inte ihåg så mkt mer av den dagen men de här har dom berättat för mig och de stämmer inte alls va ja kommer ihåg, för vad jag kommer ihåg vakade jag upp hmma hos mig.
de här har nea berättat

pappa  bar över mig till farmor så jag vaknade upp där och ick ner och satte mig på mammas stol hos farmor och vi pratade lite sen så sa ja att nu när mamma är i himlen så kan ju inte hon få några julklappar eller något sånt.

delar av mel av mammas barndomskompis ja fick i februari typ.

glöm aldrig att din mamma älskade dig jättemycke, jag vet att även din pappa gör det. du är väldigt dyrbar för din pappa. du är allt han har kvar efter Anette, och jag vet att de två verkligen älskade varandra. kom ihåg att du är speciell Sandra.

var säkert tufft för Börje men jag tror att varje morgon han vakna och såg dig så fylldes han av enorm glädje över att få ha dig hos sig.

du var dina föräldrars stora glädje ska du veta. de var så tacksamma över att de fick dig.


har gråtit många gånger över dom här mejlen, 
 
mamma jag saknar dig så fruktansvärt mkt. vrf va du tvungen å lämna mig för? behöver ju dig!:'(


R.I.P anette carlsson 27/2/69-6/11/95


dikt från camilla ja fick på mammas begravning

det jag känner i mitt hjärta, denna jord kan inte gömma
en stor saknad och smärta jag aldrig kan glömma
mamma kommer atid i mitt hjärta att finnas
för hon är något vackert att minnas


(ursäkta stavfel men tangenterna krånglar och tårarna rinner)

ångest

börar få lite ångest för morgondagen vem vet vad som händer och sker eller hur jag kommer må eller känna. av alla jobbiga dagar på året är i morgon klart värst, de va då allt tog slut de va den dagen hon inte vakna upp och lämande mig och pappa ensam, det var dendagen jag vaknade upp glad för att få hela mitt liv slaget i spillror, nä i morgon är ingen bra dag helt enkelt usch usch.

så i morrn blire ingen skola de pallar ja inte, verkligen inte så stark är jag inte, så får bli städ dag i morrn ist för att tänka på annat..

usch va ont ja har i halsen, ska nog till affären snart och köpa halstabletter eller om jag går till hemmakväll sen när ja ändå ska åka iväg, ska ju träffa en viss runt 11 efter fotbollen. så jag slipper vakna upp ensam i morrn iaf.


så om jag inte svarar på msn sms eler samtal i morrn så är det därför, då är det för jobbigt helt enkelt. men ska försöka svara för att inte gräva ner mig totalt för då vet ja inte hur lång tid de tar för mig att komma upp igen:(

nä va ska man hitta på nu då? tänkte ja skulle duscha vid halv 10 tiden och sen gå till hemmakväll efter de, har a tod att torka håret innan med vill inte gå ut med blött hår ikväll när ja e sjuk.


min fasters hus brann förut:s inge bra så nu vet dom inte vart dom ska ta vägen, ja hoppas äl att de fortfarande står kvar men min kusin sa att de e hel förstört så min faster vet inte vart hon ska ta vägen nu, ähh fy fan säger bara att hoppas hon har försäkring, hon hyrde ju bara huset med så,


nä ska nog poppa mig lite popcorn å sätta på ngn film kanske. låter inte helt fel..

tycker fruktansvärt synd om mig sälv:(

fortfarande sjuk och jävlig, ingen feber dock men förkyld oh ont i halsen och huvudet och hela kroppen typ, ah hatar att vara suk spec när man bor sälv, ingen som tar hand om en då:(

ska träffa en viss ikväll kanske så då får han ta hand om mig, vill ha ite te och toast men vill inte överge mitt varma täcke och tror inte ag kan käka iaf gör så fruktansvärt ont i halsen och smart som jag är glöme jag köpa halstabletter igår. och orkar inte gå till affären för ett par halstabletter.  så hoppas de hjälper med te, tror ja har citronte å de kanske skulle va ngt.

satt uppe och kollade lite på valvakan i natt men mina ögon gick i kors runt 4 tiden så gick och la mig då men kolla text-tv så fort jag vakna i morse.

jag hoppades på obama så, mest för de att han är för abort, att man inte ska få göra abort är bara fel. nu för tiden har man u sex vid yngre och yngre ålder, jag hade sex när a va 13 liksom och tänk om man hade bitt gravid då och inte fått göra abort. fan va hemskt asså. nä de e bara fel, de e dom som ska ta hand o barnet isf som ska bestämma de, inte presedenten.


nä om man skulle göra lite te å ite toast kanske, e u värt att kolla om de går att äta, inte för att ag ör hungrig men e så fruktansvärt sugen på toast.

näsan rinner

som en förbaskad kran som inte vill sluta eller gå att stänga av

va och hämta mina grejer hos christian i förmiddags och hämtade mina grejer, hade fixat med hans mamma så hon skulle släppa in mig för hans farmor skulle ju gå därifrån vid hav 2 men hon va där när ja kom så hon brukade komma dit vid halv 2 tydligen så träffade hans mamma och hans farmor och självklart hundarna men försökte och inte bry mig om dom för mycke, ville bara packa ihop mitt och dra så fort som möjligt, tror jag fick med ig alt, kan ligga något i halv tvättkorg bara kolla runt lite i den värsta berget men hoppas inte de va något viktigt i den för de får han slänga isf tänker inte åka ut dt igen om ja inte får skjuts av någon förstås, men lär ju inte åka ut iaf. e klar med han nu borde ha insett de här för länge sen men dum som ja e så gjorde ja inte de men de har ja gjort nu iaf och bättre sent än aldrig.

sitter och kollar på shes the man nu, och skrattar i min ensamhet men min rinnande näsa.

ska kanske träffa en viss i morrn får se eller om de va onsda men har samhällsprov på torsda, lr om de va freda, får fråga tove i morgon. hoppas de är på freda kom ja på nu för annars kan ja ju inte träffa han i morrn då måste ja ju pugga.:( fast skulle kanske träffa han på torsda med ifs men inte förräns väldigt sent isf så då hinner ja ju plugga innan så.

äh fan min näsa gör jätteont och huvudet med.

blir nog ingen skola i morrn heller mår så jävla dåligt så får städa imorrn så, å då kan ja ju plugga lite innan med ifall vi skulle ses i morrn.


nä nu ska ja fortsätta kolla på shes the man

sjuk

har åkt på världens förkylning, näsan gör ont som satan och huvudvärken är på g känner ja inge bra alls, usch usch.

pratade med christians mamma förut hon ska komma och släppa in mig i hans lägenhet så jag kan hämta mina grejer. för ja va ju tvungen och komma när hans farmor va där och hon går exakt halv 2 och hinner inte ut tills dess.

usch kom på nu att ja kommer träffa bosse och viktor:( de blir nog jobbigt skulle ja tro, men aja inge å göra åt helt enkelt. de e som de e..

får väl se va som händer idag mer än linghem kanske kollar på film med en viss om han inte har något annat för sig, då vette fan va ja hittar på, då blire nog filmkväl ikväll för mig själv med massa té borde väl köpa panodil eller något med, så får sitta och surpla té och knapra panodil hela kvällen.
så ja blir frisk nog att gå till skolan i morrn men eftersom ja har kök i morrn tycker ja inte om att gå dit när ja e sjuk, känns inte så fräscht.

 .stina din idé lät bra de måste vi göra! :)


vrf måste du förstöra allt?!

ett litet arg inlägg, om du läser de här så vet du vem du e!

mådde så jävla bra innan du kom och förstörde skiten på msn, sen mådde ja bra igen tills ja kom hem och såg vad du skrivit.

du klarar inte av att ja börjar må bra eller hur?du tar varje chans du får att trycka ner mig, du säger att du vill att ja ska må bramen de e ren jävla busshit, men ja skiter fullständigt i vad du säger, ja skiter fullständigt i dig och det ska bli så jävla skönt att slippa dig, ja tar inte åt mig ett skvatt av vad du säger längre sitt du och kalla mig luder och slyna who the hell cares?!
 ja klarar mig väl för fan utan dig och tror de säger rätt mycke att ja faktiskt mår bra nu när ja inte är med dig, fy fan va skönt att slippa känna att man aldrig räcker till eller är bra nog, så jävla skönt, nu ska ja bara ta hand om mig själv å skita fullständigt i dig om du så än ringer och säger att du har bivit knivhuggen eler va fan du sa, ring du i wont pick up.

säg va fan du vill om mig ja skiter fullständigt i de


har funnit mitt inre lugn

känner mig helt rofylld och lugn, har inte mått så här bra på a ja vet inte hur länge, och har man mått dåligt länge är den känslan jag har nu den bästa i världen, känns som att ja svävar på små rosa moln eller något.

jag brukar tycka om vintern och hösten för då är jag omgiven av mörker men nu känns de som att mörkret inkräktar på mitt nyfunna inre ljus, och vil ha kvar den här känslan så länge som möjigt ju. e i extas ju, asså ja e så fruktansvärt chockad, trodde inte man kunde må så här bra, å vet ju inte varför ja mår så bra nu heller de bara kom liksom, hoppas den här känslan varar länge.

är nog att jag börjar känna mig mer tillfreds med mig själv och jag behöver inte ha dåligt samvete för allt, nä å känner mig så fruktansvärt lycklig helt enkelt så vet inte va ja ska ta mig till.

idag var ett bra samtal med psykologen, börjar ta för mig mer där, ska få fortsätta gå till henne tills jag får ny tid hos vårdcentralen så det blir kanske ite mer möten än 5 men det är bara bra, känner mig bekväm med henne så de är ju synd att jag ska byta men de är ju deras policy och jag får ju några extra möten iaf så de känns bra.


kan inte klockan gå bara lite fortare.??

nä nu ska ja kolla på notting hill och äta popcorn sen vid 8 tiden bir de å duscha eftersom ja ska träffa en viss efter 9 tiden ngn ggn.

vaken natt

tog en kopp av tét kl 23.00 typ och är fortfarande inte trött:S blev faktiskt piggare, va ju jättetrött förut på bussen höll på att somna flera gånger, och sover ja nu kommer jag ändå inte komma upp i morron, men måste ta reda påom vi ska va här i morrn eller inte, för ska vi va här måste ja ju städ, har verkligen ingen lust att gå till skolan imorrn:( men de är väl för att jag inte vart på IND valet på ett tag men men what to do what to do kan ju inte direkt vrida tillbaka klockan och hade ja kunnat de så hade ja gjort de för andra anledningar än att gå på IND valet kan ja ju säga helt klart.

så nu sitter jag här med min cola och ska upp kl halv 7 i morrn men men, då kan ja ju kanske smsa med en viss person innan jobbet xD måste ju somsagt veta vart vi ska va eller om vi bara ska ses en kort stund de e sånt som märks i morrn.

idag kännsallt rätt ok faktiskt för att sitta i en tomägenhet, gör ju inte de altför ofta konstigt nog, lr jo de gör ja ju visst de men brukar ju ha hundar som sällskap men nu e de bara ja tvn, datan å självklart colan.

usch har värsta ångest för på torsda dock, då va de 13 år sen mamma dog:'( men men inget å göra åt de är som det är, men det gör ju ont sjävklart.

men har mest dåigt samvete för att jag inte saknar henne mer, men hon gick bort när jag var 7, och jag kommer knappt ihåg henne å sen va de ju bara jag och pappa i 11 år så liksomjag har ju aldrig haft en mamma förutom nu då. och kan man verkligen sakna något man inte kommer ihåg att man har haft?
nä usch de här lät hemskt, låter ju somatt ja inte saknar eller tänker på henne alls, men så är det verkligen inte tänker på henne varje dag, men bara för att jag inte gråter över henne varje dag eller drömmer om henne betyder de ju inte att ja inte saknar henne, lr?
för domdrömmarna jag hade om henne när jag var liten var så hemska så vakna upp i tårar varje natt och skrek efter pappa, nä usch de här va jobbigt, omja knappt kan skriva de här hur ska de då gå på torsda?

de känns som att jag är med i punked och bara väntar på att ashton kutscher och kameramän hoppar fram ut garderoben typ så jag bir liten igen med 2 föräldrar eller att mamma bara har *låtsats' och hon hoppar fram och alt de här bara var ett spratt.

nä herregud va knäpp jag är.

när jag var yngre och spårlöst försvunnen gick på tv så brukade jag få för mig att mamma inte alls var död, hon va på någon varm ö någonstans och mådde bra, men om de skulle va så (vilket det inte är det är jag fullt medveten om) så betyder de ju att hon inte äska mig men de måste hon ju ha gjort, lr hur? 
jag är inte så säker på de, ja fick inte ens säga hej då,inte när hon levde iaf,  dom har berättat de här förmig senare men sista helgen hon levde så visste hon att hon skulle dö, och hon va hemma på permisson från sjukhuset den helgen men dom skicka ivägmig så ja fick sova hos mormor och morfar. varför?! borde hon inte ha velat spendera sin sista tid med både mig och pappa och inte bara pappa?


nä fy fan nu kom tårarna  bir så trött på skiten vil bara gå och gömma mig under en sten och aldrig mer komma fram. bara ligga där och tyna bort. gud vad skönt de skulle va.



inge bra kvaite på bilderna men tog kort på kort.


min äskade mamma R.I.P





jag och mamma någon ju kan väl ha vart typ 5 där så våran näst sista jul tillsammans då med andra ord





mammas grav för några år sedan, de står anette öberg
1969-1995
morfar plockade upp stenen i havet utanför grebbestad,därför den är så liten
R.I.P




sen va de bara 2:( julen 95 tror ja, våran första jul utan mamma, kan va 96 med kanske.



morfars grav:'( har fortfarande inte fattat att du e borta
R.I.P




kan någon väcka upp mig ur denna mardrömmen som aldrig verkar ha något slut!!

värsta bussresan i mitt liv:@

ä fy fan, sitta fast i en bilkö i 2 timmar i en buss e ingen hit kan ja säga, 2 timmar! seriöst de e ju sanslöst. dom byggde om n¨got mellan gränna och ödeshög så därför va de sån kö men gud vad tråkigt de va, höll på att somna flera gåger, nä tur att ja inte tog en senare buss för då hade ja väl inte vart hemma innan tidigast 11 å de hade inte gått.

fasiken va mycke folk de va som skulle med bussarna idag då, dom hade typ skert 4 extrabussar så då fick man ju irra omkring på stationen i jönköping först för at hitta rätt buss, tror inte jag skulle vart på den jag satt på egentligen men ja kom ju fram iaf oh de e ju de som e huvudsaken, nä fan de ska va tåg men de e ju så fruktansvärt dyrt.  så de får bli bussen eller inget alls och då väljer ja bussen.

när ja kom till ekholmen efter mycke om och men skulle ja köpa mat täkte ja men självklart så va de stängt, hade inte vart direkt hungrig innan men när ja stod i hissen upp till mig så vart de liksom svinkänsla, kan ju bero på att jag inte hade ätit på hela dan och visste inte vad jag hade hemma, men hade tur hade 5 nudelpaket och en påse popcorn så nu är kvällen räddad, de enda som saknas e du :$

ha å i morrn börjar helvetet igen, upp å hoppa med tuppen, nästan iaf,  sen e de sista terapin i morrn så får väl se hur de går, måste städa med för får kanske besök i morrn, lr om ja åker iväg de märker ja i morrn men vill träffa dig iaf:) även om de bara blir en stund eftersom du jobbar så sent men de skulle räcka med en minut om de skulle va så, lr nä förresten, en minut med  dig räcker inte.

sen på tisda ska ja ut till christian och hämta mina grejer, de e över där vilket jag är glad för, tror inte vi e så bra för varandra faktiskt.


å måste ju ge mig lite själv beröm, slog ju in fel pinkod till mitt bredbad häromdan, inge bra, och trodde jag hade slängt lappen eftersom jag inte va hemma så skicka efter en ny med puk koden så kom jag hem u och hittade puk koden, känner mig duktig s sparade de, va till 99 % säker på att jag hade slängt de nämligen


ska prova tét mormor köpte till mig häromdan ikväll, tog ju så klart en kopp i torsdags men kände inget då men satt ju uppe på msn i flera timmar efter och drack cola så kan ju va därför. så ikväll är testkväll 2 fast utan cola och ingen msn isf film eftersom jag ska ta dom en timme innan ja ska sova och vill ju inte sitta och stirra in i väggen i en timma.

R.I.P greta

8/9/1907-2/11/2008

när jag vaknade vid 11 i morse hade ja fått ett sms där de stod att greta gick bort i natt <3
får dåligt samvete för att jag inte mår värre för de här men har inte träffat henne på många år och hon ville ju inte leva längre, så nu hoppas jag bara att hon fick somna in fridfullt och inte helt ensam, och är nöjd med sitt liv. hon har sett 3 generationer växa upp på sina 101 år, herregud de e ju inte klokt egentligen.

känns ändå skönt att hon slipper lida och att hon dog av naturliga själ och att hon inte levde länge nog för att försvinna bort i sin egen värld, hon va ju helt klar i huvudet,

hon bodde hemma fram tills hon va 100 och ett haltv typ, med mycke hjälp dock och medans hon fortfarande kunde gå så åkte hon och spelade bingo flera gånger i veckan, nu på servicehuset umgocks hon mest med den som va yngst för de va bara dom som va klara i huvudet.

vila i frid gammelmormor <3

just nu känns de som att hon ska va glad för att hon slipper detta jävla liv, om de nu kan kallas de. om de här är mitt liv så vill jag byta tack. 
 vrf  ska allt va så fruktansvärt komplicerat jämt för?!


R.I.P morfar

idag för 8 månader var jag på förfest med christian hos hans kusin, första gången jag träffa en del folk där, vi va inte så många som tur va.

visste att läkarna inte kunde göra något mer för morfar alla försök att laga matstrupen eller lungan misslyckades, så nu skulle dom bara göra det så smärtfritt som möjligt för han hans sista tid i livet, fast han hade nog helst velat vara hemma eller i grebbestad men nu har man ju inte de valet tyvärr.
pappa hade ringt någr gånger under dagen men hade missat dom och inte haft mod nog att ringa upp, men runt 9 tiden på kvällen ca 7 TIMMAR efter morfar hade gått bort så svara ja när pappa ringde, och han sa dom bland de värsta ja har hört i hela mitt liv. morfar gick bort förut.
jag kan ju inte påstå att jag brast i tårar direkt, men den dagen märkte jag vilka mina vänner var. skicka sms till både emelie,stina, winnie och sussie. stina svarade och emelie ringde direkt typ, dom andra hörde jag inte av på några timmar, jag klarade mit ut på balkongen utan tårar sen brast det totalt, pratade med emelie en stund, sen lugna jag ner mig en stund, ville inte ringa mormor när jag grät som en dåre och knappt kunde andas, så ringde mormor ute på balkongen förstås, ville inte göra de hemska samtalet inför dom andra. pratade med henne en stund, men vart mest arg på både henne och min morbror.

hon sa nämligen att dom hade typ ringt min morbror från stockholm så han åkte ner och va där när morfar gick bort, min andra morbror och mina kusiner va där med och självklart mormor. hon sa att när micke hade kommit så bara strunta han i allt och somna in, men JAG då? vrf va de ingen som ringde mig? dom kunde inte ens besrätta de för mig själv utan fick pappa att ringa de där hemska samtalet. hade dom ringt mig hade jag med åkt ner ju, och morfar då. hans styvson kom ner och då fann han ett lugn men JAG då? var i helvete var jag då?! kunde dom inte ens ringt så jag kunde få säga hej då i telefonen eller genom min mormor.

idag har du varit ifrån oss 8 månader morfar. älskar och saknar dig

jag vet att alkohol inte löser några problem men den dagen är jag glad att jag hade de, och hela tiden genom morfars sjukdom, förut kunde ja ta en grogg bara jag mådde lite dåligt, men de höll inte i längden så nu festar jag inte lika mycke längre, började känna mig som en alkoholist.

nä fan nu sitter ja här och gråter, vill inte att pappa ska se mig gråta.

ett av dom jobbigaste inläggen ja skrivit, kommer ett lika jobbigt på torsda dock:'(




 ska snart iväg till jocke mår inte alls bra har vart en jobbig helg, vissa delar av den iaf och nu de här med christian asså. kan ju säga att de e tur att de inte hände på torsda för då skulle jag nog gått under.

RSS 2.0