090424

har nu (nästan) vart rökfri 2 veckor:) måste säga att ja är väldigt stolt över mig själv, trodde aldrig jag skulle klara de. (får väl erkänna att jag rökte 3 cigg i fredags, å 1 i lördags, men det vart inte mycket jobbigare för de) men hade aldrig klarat att sluta om det inte vore för robert:) (och att jag inte hade några pengar när ja väl kom hem:P)

har fått mkt gjort denna veckan (tycker jag iaf) jag har mest planerat och grejat inför höstens studier. jag mitt nöt sökte svenska b engelska b å matte b under samma termin! lite väl jobbigt så ska byta bort matten mot samhäll lr ngt. jag saknar ju trots allt typ 1500 poäng (som jag ska läsa under 2 år) är faktiskt väldigt taggad till att börja plugga nu så de känns bra:)


dags för socmöte på månda igen, så får pengar på tisda lr onsda då:) de är inte mkt men de är pengar:) hoppas de inte blir massa strul pga arbetsförmedlinegn bara, för när man har vart avktiv på af i 3 månader så får man komma med i jobbgaranti för ungdsomar (om man vill) och eftersom jag har försörjningsstöd så får inte jag tacka nej. och det skulle man ha svarat på senast idag (va på infomöte i fredags) så va där igår och sa att jag skulle va med. men fick ingen ny handlingsplan för det skulle dom skicka till mig, (antar att den blir annorlunda byggd nu när jag är med i de här för det är ju andra grejer) så hoppas soc accepterar att jag inte har ngn handlingsplan. (inte för att de gör så mkt om ja får pengar på onsda lr freda, men vore ju kul med pengar iaf)
måste ju boka biljett upp till stina:) ska bli kul att träffa henne igen, saknar henne massor. kommer kännas skumt att vara ensam med hennes sambo pecka (ja har ju känt dom lika länge) men kommer ändå kännas skumt men men va gör man inte:)


om typ 2 timmar ska ja iväg till älsklingen:) lr beror på när han är färdigrepad, men vet att han inte befinner sig mer än 100 m ifårn mig nu och det är jobbigt att veta, hatar att veta att han är nära men inte kan träffa honom, likadant när han är i sollebrunn (ifs så är ja ju med oftast) men saknar han massor. även om vi har bråkat lite de senaste (igår å i fredags iaf)

å just de, lördag va ingen rolig dag. vi festa på fredan, å trots att ja gick å la mig runt 01.00! å kalva som fan så mådde ja så jävla pissigt på lördan men ja å pojken skulle in till gbg han skulle på konsert å ja skulle hem till pappa en sväng. visste att ja skulle få åka buss minst 1 timme för att ta mig till gbg(!) men drack massa vattn å gick ju ner till bussen så trodde väl att de skulle va lugnt. å bussen kommer, vi hoppas på. (hör till att bussen typ va proppfull) komemr en bit, emelie ville att ja skulle ringa henne så de gjorde ja, hann prata i 2 min innan ja känenr att ja måste spy väldigt ordentligt, så ja ger telefonen till robert så han får prata, men de vart bara värre så slängde mig på stopknappen, går å ställer mig vid dörren å trodde verkligen de va kört å att jag skulle spy på bussen, men som tur va så hann ja precis av. märker u att bussgubben vart lite fundersam för han stod kvar ett tag, men stackars robert viste inte va han skulle göra så han fick ju hoppa av. så kolla vi upp en buss som skulle ta oss tillbaka, självklart kollade vi på fel dag så vi skulle få vänta typ en halvtimme. så vi bestämde oss för att börja gå lite, så vi gick tills de hade gått typ en halvtimme då vi stannade på bästa station, å vi satt å vänta å vänta men de kom ingen buss å robert ringde runt till alla som har körkort på skolan så till slut fick veronic tag på en bil såhon kom och hämtade oss efetr att hon hade sovit i kansek 6 timmar å druckit dagen efter. inge bra men är tacksam för de iaf. men självklart så kom bussen när vivvi va på väg så vi sket i bussen å åkte bil ist:)

(vart ett längre inlägg än väntat,) men kunde ju inte utelämna mitt spyäventyr. har aldrig behövt hoppa av en buss innnan så de va spännande;) (just de drack enbart 3 cider å 1 dring kvällen innan)

091417

sitter nu å pratar med emlie i telefon, har lite självskadetankar så gick ner till roberts rum för å inte få för mig att hoppa från balkongen. men ska gå upp snart igen, har vart rökfri i 3 dagar har rökt lite idag med känner inget behov av att röka mer så de e jättebra, ja mår faktiskt helt klart bättre när ja inte röker, i psyket tänker inte på så jätejobbiga grejer längre bara ibland.

detta vart ett kort inlägg ja vet, men orkar inte skriva mer, blir ju bara massa stavfel:P

090409

nu va de ett jävla tag sen man skrev här, men e ju så fruktansvärt upptagen så hinner ju aldrig:P  *harklar mig lite ironiskt*

sitter just nu å väntar på robert, han repar just nu så han ska sova här i natt, :) förhoppningsvis kommer han innan pappa så vi får lite tid för oss själva;) har ju vart hos han hela veckan så i natt när ja sov själv hade ja väldigt svårt att somna, men de är väl så.

annars går de jättebra med oss:) är hur lycklig som helst å har världens underbaraste pojkvän som e precis lika knäpp som jag:) om inte knäppare. känns som att ja har känt han i flera år trots att vi bara har *känt* varandra i 5 månader. å på onsda firar vi 3 månader:) så mellan tisda å torsda förmidda e ja ute på tjörn å trängs med min älskling i en liten 90-säng:) mysigt värre;) tkr ja iaf, han tkr de e lite jobbigt för många nätter i rad, men de tkr inte jag:) spelar ingen roll om vi så skulle sova på golvet i en liten skrubb, bara ja sover med robert:)

hmm så va har hänt annars då? igår va ja å robert hos joanna å spela lite spel de va trevligt, robert skulle sovit hos mig då egentligen med men hns mamma behövde han(vilket ja kan förstå) så micke kom å hämta han i stan:)

va ju begravning för fredrik idag, men de verka ha gått bra å de va nog ingen storre nöd på hans mamma å ulf eftersom han klarade att åka iväg. men dom har ju spelning i morgon så de va ju tvunget å eftersom dom ska repa i morgon med å ja bor 5 min (om man går långsamt) från replokalen så kunde han ju lika gärna sova här:)

får se om ja följer med på spelningen i morgon, robert vill ju de, de e för hans morbror som fyller 40, å hans mamma har sagt att de e ok, men nu fanns de kanske inte plats i bilen så vet inte hur dom har tänkt sig de riktigt, men om ja har räknat rätt (stor chans att så inte e fallet å att ja har glömt ngn, å om robert åker med dom i bandet) så finns de en plats kvar i hans mammas bil å en i bandets bil eftersom oskar e i vara på dagen å spelar å kommer dit sen, de va en av anledningarna till att ja ångra mig å bestämde mig för att kanske följa med, ja känner ju ingen där förutom a dom i bandet då, robert, hans mamma, ulf pontus å elin. så de skulle ju kansk inte bli så fruktansvärt roligt men nu ska dom inte börja spela förräns 22.00 så då hinner ja ju va där massa med robert först:) aja får se va som händer å sker:)

nä nu orkar ja inte skriva mer, har kollat upp massa kurser på komvux idag, räkna ut för att ja ska få poängen ja behöver för att få ett *slutbetyg* i gymnasiet så måste ja läsa där i minst 2 år + 3.5 på socionom. så om ja kommer in på socionom direkt efter komvux så kommer ja va 27 när ja e färdig pluggad:S men mitt mål va ju å va socionom innan 2020 så dår har ja ju 5 år på mig efter där;)

nu tkr ja att min älskling får komma, men får kura ihop mig under en filt med en bok ist:)

(ska försöka uppdatera oftare nu)

RSS 2.0