090128

vaknade av ett samtal från winnie för några timmar sen, så ska åka ut till henne med 5 tåget, ska bli trevligt, har inte träffat henne sen i somras. förut umgicks vi jämt typ, men sen flyttade jag och hon fick barn så vi gled isär rätt mkt. hoppas vi kan bli lika tajta som vi va förut. men ska iaf hem till henne å sova å umgås me henne å hennes barn. hon fick en liten emil några dagar innan nyår så de blir mysigt.

sen på freda ska ja åka ut tull sussie å käka middag å dricka lite, blir nog trevligt.

å på lörda åker ja antingen till tjörn lr till sollebrunn, beror på vart robert befinner sig, lr ja tror ja gör de iaf, blir jobbigt om ja inte gör de eftersom ja åkte från han i söndags. men vi har kommit överens om att vi bara ska ses på helgerna, eftersom han har så mkt å göra i skolan å så, å e han upptagen en helg får ja väl komma några dagar mitt i veckan iaf. men vi ska försöka få lite rutin på de iaf. fast ja kommer ju sakna han massor under veckorna, men de e nog bra, å vi pratar ju i telefon varje kväll så å lite sms under dagen.

bakis

va på möte med soc igår, gick rätt bra (tror jag) ska lämna in några papper ja hade glömt på månda, å ja å pappa fick en lapp om inneboende vi ska fylla i som ja ska lämna in då med. men hon min handläggare ska boka möte med ngn på workshopen så hoppas de går bra de här, pengar behöver ja ju.

efter de åkte ja ut till min älskling på tjörn, han hade födelsedags fest, de va trevligt, vart rätt full dock, magen krångla inte alls så kunde dricka rätt mkt, ska nog dricka lite ikväll igen men de dumma e att resten som va kvar av min vodka är borta?! ngn som har tagit den antagligen, har verkligen letat överallt, för ja gick å la mig före robert nämligen, för han sa att mellan 10 och 12 ngn ggn skulle vi upp å käka pizza å ja behöver ju min sömn (sover hur mkt som helst) så vid 3 tiden gick ja å la mig, å då stod vodkan kvar på bordet men så skicka ja sms till robert om att han skulle ta med den ner, men han har alldeles för dåligt minne så de glömde han ju å den va den borta :(
å de e ngn som har spytt i trappen här, så jävla äckligt,  helt sjukt, och ingen av oss vill tvätta upp de, vi tkr väl at den som gjorde de ska komma å städa men de tror ja inte dom gör, ingen har en aning om vem de va heller, de bara va en spya där helt plötsligt.

idag har vi vart och käkat pizza. skulle sen till systemet i skärhamn, dom trodde de stängde 2, men när vi kom dit några min över 1 så hade dom precis stängt, så de va bara å gå in på internet på mobilen å kolla när de stängde i stenungsund å där stängde de 2 så de va bara å dra dit, e ju inte alltför långt så.

idag skulle morfar fyllt 64, men de hann han ju inte:( känns hur dumt som helst, tror inte ja har firat hans födelsedag dom senaste 2 åren, har ju bott borta, å nu när han e död så köper ja rosor å lägger på hans grav, ja vet inte ens om ja har ringt å sagt grattis till han, men men inge å göra åt nu:( så de är en jobbig dag idag, igår med börja tänka massa när ja satt på bussen, försökte skjuta undan dom tankarna men de gick inte. går verkligen inte idag.

hatar såna här dar, ja får änna dåligt samvete om ja kommer på mig själv med att le lr skratta idag. har ju ingenting att le lr skratta åt.  har 9 såna här jobbiga dagar per år.

24/1- morfars födelsedag
27/2- mammas födelsedag
1/3- morfars dödsdag
6/7- tessies dödsdag
24/8- dan tindra sprang bort
28/9- min födelsedag
6/11- mammas dödsdag
24/12- julafton
1/1- nytt år, (utan betydelsefulla personer)



nä nu ska ja lägga mig i sängen å hoppas att robert kommer å kramar mig snart, han sitter uppe å kollar på film men känner inte att ja orkar med de, inte just nu iaf.

tjörn:D

åkte ut till bejbi igår kväll, han trodde ja skulle komma å överraska han igår men de gjorde ja ju inte, ja vet att han älskar sånt. men nä för tidigt för de än, känns som att ja skulle inkräkta på hans egen tid då som ja vet att han behöver ibland å om ja då bara dyker upp så skulle han ju bli tvingad att va med mig.

men iaf igårkväll runt halv 7 så skrev han att han ville att ja skulle komma, (ja trodde inte de gick ngn buss som passa eftersom ja va tvungen att byta i stenungsund,) men de gjorde de, men stressigt vart de. halv 7 kolla ja upp bussen och skulle behöva ta 7 tåget, så de va bara att springa in i duschen göra en 5minutare, sen fick mina grannar se mig springa omkring som en dåre, med en handduk runt kroppen en i håret å tandborsten i munnen för att leta upp kläder, ska ju va här tills i morgon så. men ja hann, hann till och med leta upp en väska och packa ner 2 kuddar efter bejbi hade skickat att ja skulle ta med de typ kvart i 7. tur att de inte är så långt till tåget, tar max 4 min att gå typ.

va väldigt nervös för bytet i stenungsön, min buss skulle komma dit 20.46 å bussen ja skulle med skulle gå 20.46 men ja hann till å me tända en cigg å ta 2 bloss innan den kom, så de va bra, brukar alltid va nervös för att byta, spec när de inte är så mkt tid.  men de gick bra å bejbi mötte mig nere vid hållplatsen, med bilen, de e bara 1 km, men han hade glömt bort tiden å för å slippa låta mig gå i mörkret låna han mickes bil.

träffa roberts nya granne inatt med, vi gick på toa samtisigt, å han såg att ja rökte eftersom ja kom ut med en cigg i käften så han fråga om han kunde få en å självklart ja e inte den som e den, även om ja borde tänka lite på de där kanske, har ju inte världens mkt pengar, men iaf han va en trevlig prick från jokkmokk (?) (stavas de så?)

så nu sitter ja i roberts rum, läste ut min bok förut men ska snart börja på en ny som jag har med mig, fast sparar lite av den till i morgon, vet inte när han slutar då ifs. men ska väl kunna roa mig på ngt sätt i en timme, får pengar av pappa om typ 1 å en halv så tänkte ja skulle fjäska med micke om han vil köra mig till ica sen, de e typ bara 2 km men de e mörkt spec för en mörkrädd sandra, robert hinner inte de antar ja, han slutar vid 5 å sen skulle dom spela in lr va de va han sa förut, aja ja märker väl när han dyker upp:) vi ska väl dricka lite ikväll lr va de va han sa eftersom han fyller år:D nu e han gammal :P


åh lycka

nu har de hänt en del sen ja skrev här, har gjortrtt mkt grejer faktiskt :) så skriver dag för dag så kommer bli ett rätt långt inlägg kan ja tro:)
 
nu ska vi se..

10/1 åkte ja ut till bejbi på tjörn, hur mysigt som helst, rätt kallt dock för de blåste en del och de va inte så jättekallt på dan så ja hade varken vantar eller halsduk på mig, vart extra kallt på söndagen när vi va ute och gick i en timme, de e våran deal nu, vi ska ut å gå helst en timme varje gång vi träffas:)

11 åkte ja hem från bejbi:( men stanna hos systeroch kolla på film och åt massa massa chips, såg på barnhemmet då, den va rätt läskig, ja å joanna satt typ i knät på varandra å sandra bara satt å kolla på oss som vi vore dumma i huvudet:) men de va mysigt, sov hos sandra sen:)

13 ringde ja socialen:S så nu väntar ja på att få komma dit på ett möte eller ngt, ringde även ungdomsmottagnmingen eftersom min mens är sen, men dom sa att ja har p-stav så kan jag omöjligt bli graid för de är tydligen 100 % säkert, men har hört att inget är 100 säkert (utom att inte ha sex) men så kollade ja upp de på internet å där stod de att färre än 1 kvinna av 100 per år blir gravid med de, lr ngt sånt, förre än 1 av 100 iaf, så vet inte va ja ska tro. har den inte kommit innan februari går ja dit iaf å säger inte att ja har p-stav.

14 gick ja till arbetsförmedlingen igen, han där tyckte ja skulle börja plugga igen eftersom de inte finns så mkt jobb och dom som finns vill ju antagligen helst ha ngn som är utbildad inom de området, så nu ska ja be SYV på ljunkan kolla upp va man behöver ha läst för kurser för att bli socionom, de vill ja bli:) 
sen på kvällen åkte ja till bejbi igen:) fick dock gå själv från bussen, de e typ bara 1 km för han repa men de va jättemörkt, månen syntes inte å de va lite halvdimmigt och glashalt så bara vänta på att a ngt, kändes som början på en skräckfilm, och självklart så tappade ja ett halvt ciggpaket på vägen antagligen, jobbigt som fan, men som tur va så hade ja ett till med mig. en kille i roberts klass fyllde 22 så de va lite kalas för han på kvällen så drack typ 2 cider å lite av bejbis grogg:) sen på kvällen så pratade ja å robert och kom fram till att vi e tillsammans, vi har väl typ sagt att vi e de innan, fast vi har inte pratat om de, så den 15nde januari blev vi tllsammans offentligt (klockan va efter 00.00 så tekniskt sett va de den 15nde)

15- tog vår promenad till affären och köpte cola och cigg till mig:) tack bejbi. robert hade lektion mellan 2-15.30 men runt halv 3 så kom mikael och knacka på dörren och fråga om ja skulle med ut å gå, så de gjorde ja, trevligt men kallt.  tror inte vi gjorde så mkt mer på torsdan, tror robert va å repa ngn timme till och sen spela han innebandy en timme. jo just de ja å emelie bestämde oss för att börja med badminton:):)
16, satt på roberts rum halva morronen typ 10-15 ca och kolla på film, robert hade ju skola å sen åkte han till bolaget, så runt 6 tiden tror ja så börja vi dricka, magen cpa lite som vanligt men varva med vatten men lyckads ändå bli rätt full. va rätt mkt folk också de va hur trevligt som helst, satt och prata i soffan med mikael när robert ville dansa med mig men när ja inte ställde mig upp så bar han ut mig på golvet:) pratade med min underbara winnie med, ska ut till henne nästa vecka:) men stod och dansade och sjöng (!) med massa musikare, och jag får inte ifårn mig några vacka toner (lite ångest över de sen på lördan) men men, ja hade kul iaf:) runt 2 halv 3 gick ja å robert och la oss (vi skulle upp 09.40) på lördan, men direkt när vi kom in på rummet så börja han spela gitarr, han sjöng och spela mr bigs to be wity you. bara för att jag tkr om den :) så jävla söt e han min bejbi:)

16 gick upp 09.40, bakis som fan, förstår inte rikitgt hur ja kunde bli så full, drack inte alltför mkt och varva ju med vatten:S aja beror väl på att ja inte ätit så bra kanske, antagligen. aja ja å robert skulle duschat iaf innan vi åkte in till gbg men så ville han äta frukost med micke innan men ja skulle vänta på han, asså inte duscha, så ja vänta väl. prata lite med emelie å gick ut å tog en cigg å så där. kvart över 10 kom robert in i rummet å sa att nu hinner vi inte duscha, jaha får åka in till gbg å känns sig fruktansvärt ofräsch då, åkte ju bara spårvagn en kort bit sen åkte ja ju bilen med systrarna. åkte hem med dom till pappa och spela lite spel och åt sån jävla god kyckling, måste ja göra ngn ggn, skulle sjungt singstar här, men sandra lr joanna hade glömt kablarna, så ja bestämde mig för att åka med sandra hem så satt där och sjöng. just de, när joanna och en viss va på stan och köpte thé igår så köpte dom chaithé till mig, gissa om ja blev lycklig så nu kan ja göra chai latte, så jävla gott:)



idag har ja inte gjort så mkt mer än att åka hem från sandra, och sitta här då:) sussie och elias kommer nog snart, han ska kolla på min data tydligen, hoppas han kan laga den:) tkr de e fruktansvärt irriterande, har ju grejer på datan ja vill ha eftersom ja inte hade allt på min externa hårddisk., å pappas högtalare på datan funkar ju inte så de finns ju ingen chans att lyssna på musik på datan:(

men senast tisda bär de av till bejbi igen:) han fyller år då:) kan inte köpa ngt till han dock:( han får nöja sig med att träffa mig så länge så får ja köpa ngt till han i efterskott, tror ja vet va ja ska köpa, va ju tvungen å fråga experten (mikael) han har ju känt robert ett bra tag längre än va ja har:) får se hur länge ja stannar där, vet att ja antagligen ska ut dit på freda igen för då ska han ha fest (lr ja antar att ja ska dit, vi har inte pratat om de) men de borde han väl vilja (hoppas ja) fast han sa ju att ja skulle komma båda gångerna så de borde ju va tisda och freda (?)


men ja trodde aldrig, aldrig att jag skulle träffa ngn sån här snäll kille, helt sjukt å att han vill va med MIG sen e ju sjukt de med. ja tror nog helt seriös att ja e så lycklig som jag kan va:) han gör mig jättelycklig ocg glad och ja känner mig verkligen omtyckt av han:)

just de en sjuk grej till, igår innan ja åkte till sandra så krama pappa joanna å sen sandra å sen gick han fram till mig drog ur ciggen ur munnen på mig(otänd) å gav mig en kram(!) de kanske inte låter sjukt, men senast ja fick en kram av pappa va när ja gick i 7an och skulle åka upp till sthlm, så ni kan förstå min chock. inte ens när han hade hjälpt mig flytta 25 mil bort och han åkte hem sen på kvällen så gav han mig en kram eller när ja har kommit hem efter en lång tid, de har bara inte vart att vi gör de. ingen av oss vet hur vi ska va mot varandra på de sättet, vi tappa bort varandra för väldigt länge sen, åsså går han å ger mig en kram (!) även om de bara va för att ja inte skulle känna mig utanför(!) när han krama sandra å joanna så e de ändå stort, lr i min värld e de de:)

fredag

nu har ja kommit hem från sussie, har vart där i 2 dar nu, roligt att få träffa henne igen, va med henne i skolan i torsdags, ja va hennes sekreterare, ja skrev å hon lyssnade. va å åt i min gamla matsal kändes fruktansvärt konstigt, gick en termin på gullhögen i vårgårda nämligen och gullhögen och sundler delar matsal så de kändes skumt men men.

ska snart iväg och träffa emelie, ska åka ut till henne först vid halv 2 och va där en stund för hon har inga pengar så hon kan ta sig in till stan och ja vill inte gå till soc och ungdomsmottagningen själv (om dom nu har tid på ungdomsmottagningen) så ska köpa mitt fritidskort och åka ut till henne så får hon ta mitt vanliga kort sen så vi kommer in till stan, ska bli roligt att träffa henne igen, har vart nere här hur länge som helst nu och inte träffat henne en enda ggn, men så har de vart sen jag flyttade till linköping, men vi är lika bra vänner för de, även om vi inte träffas alltför ofta.

nu har ja inte träffat robert på 2 dar, känns lite jobbigt men de e ju en vanesak, och ja visste ju att han pluggade på tjörn innan så ja visste ju att den dan skulle komma att han åkte tillbaka dit men de va ändå sorgligt, men nu ska ja köpa mitt fritidskort så då kan ja åka ut till han när han har tid så de blir bra. ska kanske dit i morgon. får se hur de blir.

åker kanske tillbaka till sussie ikväll, hennes pojkvän ska komma dit och dom ville att ja skulle kolla på film med dom. får se hur de blir, eller om ja är med emelie ist, sånt som märks.

fy fan vilket härligt väder de har vart idag, har kunnat stå ute och röka utan jacka och ja frös inte iaf, å ja fryser jämt, har gått å dratt upp axlarna nästan konstant i 2 månade rnu, inte konstigt att dom gör ont, men idag kunde ja slappna av (ja vet att man ska slappna av när man fryser för då skakar man inte lika mkt men de går inte)

nä nu ska ja duscha, bussen går till emelie 13.36

nu har han åkt

har spenderat dom 2 senaste dagarna hos robert å i morse åkte han tillbaka till tjörn :( får se när ja träffar han nästa ggn de är ju inte diekt billigt att ta sig dit så, ska väl åka dit sista helgen i januari iaf tänkte ja, får se hur de blir med de.

ja vet inte va de e med robert men han får mig att känna mig fruktansvärt trygg, de känns verkligen som att alla mina problem e som bortblåsta när jag är med han och när ja åker ifrån han så börjar dom göra sig påminda igen, väldigt jobbigt, men men va gör man. har han fått sin nya data idag med så han kommer ju inte va kontaktbar på ett tag, lr han köpte nya delar så nu sitter han nog å fixar de skulle ja tro :)

ska kanske sova hos sussie idag de blir trevligt, sen i morrn ska emelie följa med mig till soc (!) å sen ungdomsmottagningen så ja kan göra de där jävla graviditetstestet, för nu är den en del försenad, asså ja har ju p-stav men lika bra att kolla, har ju tatt ett test när jainte va säker på när ja skulle ha den, de e ja inte nu heller men ja vet på ett ungefär när den slutade sist så. men antagligen e de väl stress för flytten å så. får hoppas de, lr att den bara e på semester :)

försöker hitta så ja kan installera min mp3 men de går inge bra, skivan e borta nämligen och det är väldigt jobbigt att inte kunna ta bort lr lägga in några låtar på den, jobbigt med samma gamla vanliga, kan ju inte lyssna på ngt på youtube heller när ja känner fört eftersom pappas högtalare inte funkar å kan inte lyssna på radion för de finns ingen jävla mottagning i den här jävla hålan, och i bilne med pappa e de inte ens ngn ide att fråga om han kan hapå radion för han vill bara lyssna på sin musik å har ingen radío mottagning på mobilen i bilen, fruktansvärt jobbigt men men får be robert hitta ngt åt mig :)

RSS 2.0