grav


fick den här bilden skickad till mig häromdan, tänker på dig när ja ser den här,

har precis kommit från mammas grav ska till morfars i morrn ska då även passa på att hälsa på min underbara kusin sussie då, köpte en liten krans till morfar med, han har ju redan minst 2 iaf så vi köpte en liten bara, ifs så har mamma med 2 nu, å min morbror har nog inte vart där än, om dom brukar lägga någon, de vet ja ju inte ifs.

övningskörde lite efter med, ja tyckte ja va skitduktig för att inte ha kört på länge men pappa hitta som vanligt något att klaga på, nu körde ja för fort när ja svängde eller något s¨nt så dom först 2 svängarna han tog så sa han *för sig själv för ja lyssna inte* blinka, bromsa växla ner, eller om de va i ngn annan ordning. ja kom ju runt iaf och jag krocka inte så de tyckte ja va bra:P

måste ringa emelie snart så jag kan följa med och hämta mina skor, hoppas hon svarar annars blir ja lite irriterad men de e sånt som händer men förhoppningsvis svarar hon, saknar verkligen mina skor, har inte haft dom på snart 1 år:'(




cant stop thinking about u


vändpunkt

har nu kommit till en vändpunkt i mit liv, vet inte hur jag ska göra med något, det ända jag är säker på är skolan ja SKA gå klart,finns inga andra alternativ, men det går inte bra med skolan, kan ju inte påstå att jag är där så ofta, pga sömnproblem och nedstämdhet som min psykolog säger. 

vet inte ens vilken stad jag vill bo i eller om jag vill va tillsammans med christian eller inte. 
christian eller inte christian, linköping eller göteborg.

skulle ta den här veckan till att verklgen tänka igenom allt men för var dag som går så blir de bara jobbigare och jobbigare, mitt huvud klarar inte mycke mer nu, det jobbigaste beslutet att ta är vart jag ska bo, är rätt säker på hur jag ska göra med christian.

den här veckan som jag har vart nere hos pappa har jag mått hur bra som helst förutom dom dagarna jag har bråkat med christian, och då har vi ändå typ inte pratat något, vet inte om det är därför jag har mått så bra, fö att vi knappt har pratat eller för att jag är här nere, mina tankar är som en karusell just nu, bara går runt och runt. därför jag funderar på om jag ska va med han eller inte, för jag måste göra det som krävs för att jag ska må bra, ska prata med christian ikväll, men kommer nog bli så att jag hämtar mina grejer där nästa vecka, om jag kan få någon att köra mitt på dagen, vill inte hämta de när han är hemma nämligen, fast det beror ju ifs på om han ska jobba över något, eftersom jag slutar 4 typ varje dag. utom tisda och onsda ifs kom ja på nu.

det med staden är svårare, som sagt vet ju inte om jag har mått bra för christian eller för att jag är här nere. hoppas att de inte är för alingsås, låter li hemskt för då betyder ju de att jag mår dåligt av christian, men helt ärligt så tror jag att jag gör de, men vill inte göra slut med christian innan jag är riktigt säker, för vet ju att de inte finns någon återvändo ifall jag gör slut.

har spenderat mestadels av dagen med min underbara mormor, först åkte vi till jordnära för att köpa gravkrans till mamma, morfar och mormors pappa. hittade en jättesöt som va formad som ett hjärta med massa mossa på som jag ska övertala pappa att köpa till mamma,  sen åkte vi till min gammelmorfars grav och fixade lite och sen ut till hemsjö och mammas. efter det gick vi en stund i alingsås nya köpcenter storken där mormor köpte ett the till mig på life som tydligen ska va bra om man ska kunna somna lättare, det va för dom som har lätt nedstämdhet och lindrig oro, men vi fråga ju hon so jobba där vad hon rekomenderade och som sa den så, man ska egentligen ta en kopp varje morgon och kväll men jag ska bara ta på kvällen, en timme innan jag vill sova nu. tack för de mormor, hoppas de hjälper och att det inte är allt för äckligt. efter teköpandet gick vi och tog en fika på gårdscafeet jättemysigt va de. tack för en underbar dag mormor.

jag har världens starkaste mormor, helt underbar är ho, förstår inte hur hon orkar allt. cancern har förstört vår familj totalt,
först fick mamma bröstcancer så hon gick bort de va ju ett tag sen men min mormor och morfar med förstås lyckades g vidare efter att ha överlevt ett av sina barn.sen för några år sen fick morfar en propp i hjärnan eller någor, är inte helt säker. sen nu förra året fick morfar cancer på matstrupen som spred sig till levern och sen gick de hål på matstrupen så i slutet fick han inte äta något, för de gick ut i lungan då, min stora starka morfar som alltid klara allt, ligga i en sjukhus säng, bara skinn och ben kvar, och inte ens kunna ta ett glas vatten, nä de va de värsta jag har sett, hade inte mormor suttit vid hans sjukhus säng hade jag vart säker på att jag hade gått fel för ingen chans att de där va min morfar, ångrar så grovt att jag inte rörde han eller sa att jag älskar han den där dagen på sjukhuset, en vecka eller 2 senare va han ju död:( a men iaf tillbax till mormor, nu har hon alltså förlorat en dotter och en man, och hon har ingen kontakt med sina yngsta barnbarn för hon och deras mamma har bråkat typ. förstår inte att hon ens kan gå upprätt efter all sorg hon måste bära på, hon är så underbar min älskade mormor, och nu håller hennes mamma, 101 år gammal, helt klar i uvudet, va tvungen att skryta lite, nu håller hon på att gå bort, har fått hjärtsvikt flera gånger så hon och hennes systrar turas om att sova där så mormor är där nu för det är hennes tur i natt, därför vi träffades idag ist för i morgon.  så nu måste mormor se hennes mamma försvinna med, kan inte kännas bra att förlora sin man och mamma på samma år, fast dom vet inte hur lång tid greta har kvar, de kan dra ut en del på tiden, men hon vill ju verkligen dö, hon tycr hon har gjort sitt, kan inte ens gå längre. så jag hoppas hon får somna in fridfullt.


cant stop thinking about you


R.I.P
anette öberg, 69-95

R.I.P
ingemar carlsson 45-08

göteborg-*sverige*

när ja kom av tåget i går vart ja välkomnad till sverige av sandra, tack så mkt, å nu sitter jag i sverige och bloggar händer inte allföt ofta för enligt sandra och joanna är all utanför göteborg inte sverige så jag är typ aldrig i sverige.

igår  åkte vi hem till sandra och kolla lite på tv, sen gick vi hela vägen till willys, va rätt långt faktiskt men kändes rätt skönt för va rätt ok väder igår, åkte sen hem till joanna och åt tacos och kolla på film, dom va rätt bra faktiskt,

nu sitter jag och kollar på one tree hill medans joanna diskar och sandra kollar på tv. de ska komma lite vänner till joanna snart som ska ta lite skumma kort av joanna som hon börjar ångra att hon gick med på nu men men, sen ska vi väl handla lite tror ja dom sa ja vet inte riktigt bara hänger med och försöker må bra. har mått förvånansvärt bra den här veckan utom några undantag. så de känns bra

shoppat

har vart en någorlunda händelsefull helg, i lördags kom ju ankis *barn* och min farbror så vi käkade lite räkor och grönsaker med dipp på kvällskvisten mycket trevligt. spelade även med andra ord och jag sandra och joanna ägde, utom första omgången kom ja på nu för då vann ju arne och monika men sen när dom hade gått och vi spelade mot *våra* gamlingar vann vi. 

igår va ja med min kära kusin ulli och käkade pizza, skulle dratt ut till norsesund och hämta grejer åt henne egentligen men de drog ut så på tiden, kan ha något med våran lathet att göra, så vi fastna framför tvn ist.

i morse gick jag upp kl 9! shit det är lov liksom men tur va väl de att ja gick upp å tidigt, skulle nämligen ta 10 tåget till norsesund med ulli, men hon glömde säga att det är 10 mil från stationen hem till henne, kändes de som iaf. på en geggig grusväg. men men skönt med lite motion, så vi satt hos hennes granne i flera timmar, som apropå ingenting tydligen har gått i min farbrors klass i 9 år så hon visste typ allt om min,- våran släkt, helt sjukt.
sen tog vi typ 3 tåget in till stan så gick vi och shoppa lite, ulli va inställd på att köpa massa och jag inget, jag hittade lite mer än va ja skulle ha egentligen och hon hittade ingenting typ. jag köpte 2 par tjocke legins, svarta och vira och ett par grå benvärmare, även ett par grå vantar så nu kan vintern komma.

i morgon bär de av till göteborg hem till systrarna, ska ta 11 tåget med en viss person så jag slipper åka själv hela vägen, sen är vattnet avstäng här i morgon s ska först hem till ena syster och duscha och kolla hur hon bor och så där sen kommer den andra systern efter 5 någon gång å då ska vi dra hem till henne, tror inte någon av oss vet vad vi ska göra direkt men ska iaf sova där så de blir nog bra, träffar ju inte dom alltför ofta så.
sen på onsda ska ja kanske möta ulli i gbg eftersom jag redan är inne där för då ska hon shoppa ännu mer, inte bra för min plånbok så får sätta över alla pengar på mitt sparkonto så jag inte köper någor onödigt.

på freda ska ja ha heldag med mormor skulle träffats på torsda egentligen men hon har ju bingo åp eftermiddan så vi tänkte vi tar på freda ist så slipper hon stressa iväg, så vi ska gå på stan lite och ta en fika och shoppa enligt mormor, låter inte helt fel i mina öron.  ska senare på kvällen antagligen gå hela vägen till stockslycke med en utklädd emelie för att hämta mian skor jag glömde hos hennes kompis på nyår, saknar mina skor så de får väl va värt en promenad om inte pappa vill köra mig förstås, de e ju värt att fråga iaf.

på lörda eller sönda bär de av hemåt linköping igen. ska då inte träffa christian för då kommer han va sjukt bakis och då ligger han bara och sover så får väl se om ja träffar han på tisda kanske, månda orkar jag nog inte, å om de blir på tosdan beror på om jag tycker de e värt att köpa ett busskort som funkar ut till hn när det ändå¨känns som att de typ kommer ta slut när som helst, känns inte som att han bryr sig om de direkt heller så.
sa till han igår att jag funderar på att flytta till göteborg igen allt han sa jaså ska du flytta? kändes juverkligen som att de spelade stor roll för han, å han säger att han älskar mig mest av allt, och nu att vi inte kommer ses förräns tisda säger han bara mm till, å då har vi ändå inte träffats på a nu e de bara 4 dar men de blir ju lite drygt 2 veckor, borde han inte sakna mig lite då lr? ja tycker ju de men men, vi har knppt pratat sen i torsdags heller, pratade med han på msn en stund förut men han sa att han bara skule gå ut å röka för ca 20 min sen så vem vet va han gör.aja får väl se va som händer.

just de dom ringde om ett jobb idag xD men va på toaletten då så ulli svara men dom skulle höra av sig igen, känns ju skönt att dom iaf ringer lr ngt annars brukar ja inte höra ngt eftersom jag inte har några referenser.

alingsås

ok, hmm va har hänt sen sist har varit lite dålig på att uppdatera men men, har haft annat att tänka på.
ok så va har hänt? i onsdags tror ja de va så bestämde sig christian för att gå ut med sin kusin ist för at gå på hockey med mig, vilket jag fulständigt förstår eftersom hans kusin inte är barnledig så himla ofta.
torsdags va ja i skolan :) känner mig väldigt duktig, sen vart de terapi, och vi kom underfund med att ja får lite ångest när jag åker buss, spec om ja inte pratar i telefon eller kan lyssna på musik. och det va ngt mer med utanförskap, i släkten då allså.  på kvällen bråkade jag och christian, fick intrycket av att han vil göra slut, fast ja vet inte, a de va ju mitt fel iaf eftersom jag vart arg typ, och sen vart han arg på mig för att jag inte vill träffa han nästa sönda, trodde de va den 6e då men de va de ju inte, vill nämligen inte förknippa den dagen med han för då kommer jag tänka på han den dagen varje år ist för dagens innebörd eller vad man ska säga. så vi har inte pratat sen torsdags kväll:( ja har skickat sms och försökte ringa han förut och skriver på msn men han svarar inte någonstans, vet ju inte han kan ju sova igen.
men de känns inte så bra, trots allt så älskar ja ju han<3

i fredags va de tvätt å städ dag vart inte så mycke städande dock, men en del vart de sen orka ja inte mer tvättade lite kläder med som ja skulle ha med mig hem till pappa, sitter i soffan och skriver nu:)
lanadade i alingsås halv 9 igår kväll, inte för att ja flög men men:P träffade då min kusin så vi gick först hem till pappa och hans tjej och lämna mina grejer och kolla på alla möbler dom har köpt, skit snygg blev de. va j med kusinen igår kväll, va alldeles för länge sen, hon hade pojkvän innan ja flyttade och de hade ju ja med så de vart inte så mycke träffandes, men nu gjorde vi de igår, de va jättetrevligt faktiskt, gick hem till alex och kolla på en halv film sen följde hon mig hem, tack så mkt för de hade aldrig vågat annars eftersom min lata pappa inte ville gå å möta mig halvvägs.
tjötade en del med anki när ja kom hem över pappas snarknde huvud:P så vi somna la vid 2 någon gång skulle ja tro, inte ovanligt för mig men kanske är det för henne de vet ja ju inte.
idag kommer henes barn för hon fyllde år igår så de blir trevligt xD ska käka lite räkor och så tydligen gott gott. kulle bowlat med men de fanns inga banor lediga förräns tidigast halv 11 och efetrsom *barnen* ska ta tåget till göteborg sen så blir de lite sent.
ska äta lunch om en timme vilket är bra för börjar bli lite hungrig nu, vet inte hur länge ja stannar i alingsås men åker hem tidigast onsda, har planer på tisda nämligen:)

nä nu ska ja bädda ihop min soffa så folk kan sitta här, pappa och anki bor i en 2a nu för tiden nämligen så  bor på en bäddsoffa när ja e här. men det är rätt skönt för den blir ju stor åsså är tvn och köket precis bredvid så de är inte så dåligt. de jobbiga är ju och bädda up och ner varje dag.

måndag

ok, igår va en mysig dag, ja å christian bjöd hans syter å hennes sambo på tacos de va väldigt trevligt faktiskt, sen spela vi lite lego batman på datan lr va de hette, ja va robin xD va rätt roligt faktiskt:P å mysigt, vi brukar ju inte göra ngt illsammans liksom, vi typ sitter aldrig å myser i soffan, antinegn sitter han vid datan å ja tvn lr tvärtom , lr så sitter vi i typ varsin del av soffan:( men igår gjorde vi ju ngt tillsammans å de kändes bra. xD sen gick vi upp till hans föräldrar å tog en kopp te å sen hem å kolla på tv.

idag gick ja upp i tid men orka inte gå till skolan iaf, så åkte hem direkt, inte tillbax till christian då utan hem till ekholmen, skulle städat men blev att ja kolla på one tree hill ist, så jävla bra. e inne på säsong 4, igen, :P vet inte hur många gånger ja har sett varje avsnitt.

vid 12 skulle ja va i skolan å träffa kuratorn, va rätt nervös för har rätt mkt frånvaro men hon e väl mest bara orolig antar ja, hon vill att ja ska prata med min psykolog på unga vuxna om att kolla om ja e deprimerad, för så här kan ja inte ha de. räkna ut att ja har mått så här i 7-8 år! ja menar seriöst, hur fan kan ja ha gått omkring så här i 7 år?! känner mig ju som en zombie ibland ju, nä nu måste de hända ngt för för en gångs skull i mitt liv vill ja faktiskt må bra, om inte för in skull så för christians, de här går ju ut över han ju.

efter ja hade pratat med kuratorn gik ja å leta efter min mentor, tänkte ja skulle prata med henne samtidigt, å självklart så springer ja på halva min konditoriklass å nästan läraren, vet inte om hon såg mig dock men alla börja väl undra vrf ja va där men inte på lektionen, men va faktiskt sjukanmäld men hade ju bestämt med kuratorn i fredags så, å har gått å grämat mig över de här hela helgen typ så tänkte de va lika bra å få de gjort.va inte så farligt dock.
tror min mentor va glad att ja kom å prata med henne iaf, hon typ krama mig när hon såg mig :) så söt e hon lilla chris. så nu bestämde vi att efersom ja inte e kvar på min praktikplats å ska va med 3orna i kallköket ist, lr de hade vi ju bestämt men de har ja ju inte varit, så i morrn å på onsda ska ja va med stian i varmköket å sen veckan efter lovet börjar chris i kallköket igen å då ska ja va där inne med henne. ska även få veta hur många procents frånvaro ja har, de blir inte vackert. sen ska ja på egen begäran få en utskrift varje vecka för att hålla koll,
men e lite nervös för i morron, läraren i varmköket vet inte att ja ska va där, så ja ska gå dit å fråga om ja får va de dom dagarna, så funderar på å skita i de i morrn å på onsda å ta de med chris efter lovet sen, visst känenr ingen i den klassen men chris e ju där å sen e ju stina i köket bredvid så helt ensam e ja ju inte.

prata med vårdcentralen förut med, dom skulle ringt 10 i 2 men dom ringde typ 5 i halv 12, kul å sitta på bussen å säga att man e deprimerad å behöver terapi:S nä så kul va de inte men de va bara å bita ihop kunde ju inte direkt säga att ja inte kunde prata då. så nu ska ja få en remiss dit för terapi, kunde dröja några veckor men har ju som sagt 2 möte kvar påunga vuxna, 1 på torsda å 1 nästa vecka, så sen efter de blir de vårdcentralen ngn ggn, ska även prata med kuratorn mellan de här nu så de e väldigt mycke pratande, fast ifs ja säger inte så mkt, de e mest dom som pratar å ja sitter där tyst typ.mormor säger att ja e väldigt lik pappa där, så de e väl bra kanske, lr ja pratar mycke, fast inte om mina känslor, om ja inte e full, vet inte hur många fylle sms ja skickat till pappa sen ja flytta hit, å stina har väl fått höra en del med.xD

ska till kuratorn på torsda kl 12 igen, så får käka fort innan, förhoppningsvis e de inte för lång kö till matsalen då, har ju lunch mellan kvart i 12 å halv 1 å vem vet hur lång tid de tar med kuratorn:S sen kl 2 e de unga vuxna igen:S

ska hem till min älskling idag<3 orkade väl inte egentligen känner mig bara helt energilös men han sa att han skulle möta mig vid tåget så då va ja ju tvugen xD vet inte hur länge ja har försökt få han å möta mig där å nu när han erbjöd sig så, tror verkligen han vill att ja ska komma<3 men de e bra ville väl inte åka direk för min mp3 e död å hade inte kabeln till den med hem till christian, så då hade de ju bara vart jag och mina tankar när ja gick. så om han möter mig kan ja ju prata ist å skjuta undan tankarna, på bussen å tåget får ja väl ringa emelie lr ngt:)


nä nu ska ja packa ner lite rena kläder å tvättmedel, christians e slut å han har för jävla mycke tvätt å han har inte så mycke pengar så.han får ta av mig, inte för att ja har de heller men ja får ju iaf 500 i veckan så.

just de på lörda blir de nog hockey, LHC-FRÖLUNDA för fan xD kanske utgång efter, sen på sönda blire väl en liten tripp ner till pappa eftersom ja har lov å så nästa vecka xD inte för att ja förtjänar de men men så e de iaf

tillbax:)

ah nu va de ju ett tga sen ja skrev lite här, så får se va har hänt sen i onsdags? hmm, mitt liv e så roligt så kommer inte ihåg:P lr inte:(
va ju hemma hos christian i onsdags om ja inte minns helt fel vilket ja nog inte gör eftersom ja vakna här i torsdags xD, stort i torsdags, ja gick till skolan, wohoo, va inte så farligt ska göra ett litet arbete om kristdemokraterna på samhäll sen va de inte så mycke mer, jo skulle skriva en uppsats som en person från kriget i troja som vi såg i skolan för ett tag sen så jag valde hektors fru andromake lr va hon hette, den vart ja klar med samma dag så nu ska ja bara renskriva den på torsda.
sen kom ja lite försent till terapin för bussen va typ 10 min sen, hatar när de blir så. skulle tatt buss nr 14 egentligen för den svänger inte in i johannelund å har sig, men nr 15 kom först så de va ju en liten omväg men men, å när vi hade lämnat busshållplatsen efter min så ser ja att nr 14 åkte efter oss då vart ja lite förbannad å stressad som fan men de e sånt som händer, sen va de ju självklart rödljus i 100 år innan trädgårdstorget å självklart så hade de börjat regna, så jävla typiskt, men turen vände å när ja kom av bussen dugga de lite bara, så fick köra maraton på kungsgatan så snubbla in på terapin 5 min försent men de gick bra iaf, så nu ska ja dit nästa torsda igen. sen på kvällen kom christian å hans mamma och hämta mig, för jag orkade inte åka ut hit men han ville inte att ja skulle sitta å va deppad själv så.

sen igår va ja i skolan igen, en ren helvetesdag typ. alldeles för mycke håltimma, börja med att min mob dog under natten så mitt alarm gick aldrig igång, så vakna av toves sms kl halv 8 typ, så då missa ja bussen så då tänkte ja att ja lika gärna kan strunta i svenska lektionen eftersom ja ändå bara kommer hinna va med på en kvart lr ngt, visste att våran företagslektion va inställd med men visste inte om den va efter svenskan lr om de va samhäll då, så självklart så frågar ja tove å hon säger att vi hade samhäll, vilket vi INTE hade, så ja kom till skolan vid 9 gick å prata med rektorn om en kallelse till ett EVK som ja hade fått, utan datum på! å fick veta att den hade vart på torsdan, inge bra, men inte mitt fel. sen att ja inte öppna den förräns på torsda kväll hör inte hit :P sen efter de fick ja sitta å vänta på tove å alla till typ halv 10 sen självklart så hade vi ju företag efter svenskan å inte samhäll.så då fick vi sitta där till kvart över 11 typ. vilket innebär att då hade ja vart i skolan mer än 2 timmar å inte gjort ngt annat än å prata med rektorn :s kunde ju legat hemma å sovit den tiden, vilket ja påpeka till tove flera ggr:P sen orka ja inte gå på individuella valet så åkte hem runt halv 2 tiden, å när ja står på rece så ringer min kurator å vill prata med mig så nu ska ja till henne kl 12 på månda typ, får komma i mina kock-kläder men de e smällar man får ta.

runt kvart i 4 åkte ja in till stan för att ja en fika med josefine de va trevligt, va inte där så länge dock, typ 45 min för båda va jättetrötta. men de va trevligt iaf, sen efter de åkte ja hem en sväng å sen vidare till christian.

å idag har ja inte gjort mkt, christian e inne på sin brors jobb med en jobbarkompis så ja städar typ. men nu e de typ klart men christian får ta badrummet, vet inte va ja ska göra med hans miljoner ton reklam typ:S ska väl fixa lite till i köket å skura golv å sen e ja klar, känns skönt. ikväll kommer kanske gustav å robin hit med deras flickvänner så vi ska väl käka lite å dricka lite kanske. så får springa iväg å handla sen med, de va inte så mkt han skulle ha dock så de va ju bra xD

de e lite kivigt med christian nu, känns som att ja håller på å tappa fotfästet totalt å mina tankar har blivit mycke värre, å vill inte dra med han ner, han säger att han inte kan dras med ner för han har redan vart på botten å dit ska han inte igen,. han tkr även ja bore fundera på anti-deprissiva men ja vet inte, visst att ja mår bra för stunden, men när ja slutar med dom då? va händer då? de e ju delvis för min uppväxt ja mår så här å den kommer ju inte ändras direkt för att ja börjar med tabletter, aja lovade att ringa vårdcentralen på tisda för man kan få terapi genom dom för 80 kr lr ngt sådant, för ja har ju bara 2 möten kvar på unga vuxna nu. å eftersom ja har mått dåligt i 7 år tror ja inte de kommer ändras så mkt på 2 veckor.  så f¨år väl se hur de blir med de.
 
nä nu ska ja ta de sista i köket innan christian kommer hm, fast de e så jobbigt å städa hos han för vet ju inte vart han ska ha sina grejer typ.

<3

jaha nu sitter man här igen å ska skriva om min otroligt tråkiga dag, enda höjdpunkten e att ja får somna bredvid christian i natt<3 han har ont i huvudet stackars älsklingen:( får ta hand om han i helgen :)

jaha va har ja gjort idag då? hmm, vakna vid 12 snåret, skulle ju städat hela dan men så vart de inte, får ta de på sönda när ja kommer hem om ja inte kommer från christian för sent, om ja ens stannar hela helgen de vet ja inte än men antagligen så blir de så. så då får de bli städning på månda om ja inte e alldeles för trött efter skolan, men de kanske e bra om ja städar då för då borde ja ju va dödstrött sen, å eftersom ja har svårt å somna så vore de kanske bra om ja städar som en dåre så ja slocknar direkt sen. a men sen har de inte hänt så mkt pratade lite i telefon med min underbara emelie xD saknar dig gumman men ja kommer ner snart antingen den 24dje lr om ja kommer ngn ggn veckan efter de har ja inte bestämt än.  åkte ut till christian med 4 tåget hann inte va här så länge innan vi skulle upp till hans morsa å käka, alltid lika trevligt hans har världens snällaste morsa.
å nu sitter ja här, ska ut å ta en cigg snart tänkte ja å sen göra mig i ordning för natten å krypa ner i sängen med älsklingen å kolla på film. kommer inte ihåg vilken han ser på men de blir nog bra xD
 
i morrn blir en lite mer produktiv dag dock, ska upp kvart i 7 typ för ska gå till bussen 5 i halv 8 sen har ja lektioner fram tills 2 snåret ngn ggn, har idrott  från typ kvart i 3 till kvart i 5 men hatar idrott så fick terapitid kl halv 5 xD så läraren skickar väl iväg mig på en promenad lr ngt för vi skulle tydligen simma i morrn så. sen efter de ska ja hem till christian igen å mysa med han.

tråkig dag

har haft världens tråkigaste dag men vakna ändå rätt tidigt i morse, kan ju bero på att ja ställde klockan på 9 men ändå, så typiskt att ja vaknar av mitt vanliga alarm dom dagarna ja inte ska upp men dom dagarna ja ska upp ligger ja å over som en stock, måste ha 4 larm för å komma upp :S
aja åkte aldrig ut till christian orka inte å e nog bra om vi inte träffas så ofta lr ja vet inte, vill ju va med han hela tiden men de e inge bra, så nu ska ja dit i morrn å antagligen stanna hela helgen, ska ju självklart till skolan torsda å freda men kan ju åka till skolan från christian.
har blivit ett one tree hill maraton idag xD så bra, måste t med in hårddisk till christian å ladda hem nya avsnitt,
i morrn blir de städdag kan inte åka iväg i flera dar å komma hem till de här å då har ja ju gjort ngt produktivt av min dag iaf å de e ju alltid ngt xD. så får bli en tidig morgon i morgon så jag kan städa å sen åka ut till christian så ja e där runt 4, han ska kanske jobba över i morrn så då e de rätt bra om ja e där hundarna så dom slipper va ensamma för länge.

nä nu ska ja fortsätta kolla på one tree hill å sen ska ja hoppa in i duschen, brukar inte duscha på kvällen utan tar de på morgonen, omjag inte ska göra ngt på kvällen men på vardagar ty blir de på morgonen, en tänkte ja skulle duscha ikväll eftersom ja bara ska städa i morrn, fast om man vet hur de ser ut här så e de inte så bara :(



beslutsångest

kan inte bestämma mig för om jag ska åka hem till christian lr inte,han vill att jag ska komma å jag vill ju åka dit till viss del, men det är rätt skönt å bara sitta hemma å glo på tv liksom, skulle städat idag men så vart de ju inte, prata en stund med emelie ist å gick å köpte ig encola eftersom den ja köpte igår tog slut förut, dricker väldigt mkt cola å de har ja alltid gjort men de e ju så fruktansvärt gott, har en sluttsom väntar på mig i skåpet i morrn när ja kommer till skolan.

ok men tillbaka till mitt beslut, som sagt han vill att ja ska komma en del av mig vill komma men ja skäms så fruktansvärt för de ja skrev till han igår:( å sen vill jainte sitta här med mina tankar själv heller, å ja känner mig ju inte lika tom när ja e i hans närvaro. men på andra sidan så e de så fruktansvärt jobbigt å ta mig ut till han måste åka buss å tåg å sen gå en bra bit, men på andra sidan så har ja ju köpt ett busskort som funkar ut till han för 475 spänn, ist för de vanliga för 345 så då måste ja åka dit rätt ofta för att de ska löna sig:( äh fan de här va svårt:S
får göra en lista helt enkelt för nu vart ja helt snurrig i huvudet.

åka:
känner mig inte lika tom
saknar han
busskort
ensam med mina tankar annars

stanna hemma:
skäms så fruktansvärt
kan va lite skönt å va ensam
jobbigt å ta sig dit.
vill inte komma dit å känna att han inte bryr sig ett skvatt:(

nä asså seriöst, va ska ja göra?!


grattis till josefine å emmy som fyller 20 idag xD hoppas ni får en jättebra dag!

sitter här ...

sitter här å känner mig hopplöst oduglig till precis allt, får tröstäta popcorn å dricka cola.
berätta typ allt för christian igår, hur ja mår å vilka tankar ja har och så, han vart inte glad kan ja säga, men de e ju förståeligt. han tjöta som fan om att han skulle ringa sin mamma så hon skulle komma och prata med mig idag, men de vägrar jag, inget elakt emot eva men vill inte prata med henne om de här. den enda som vet de här utan christian e min älskade emelie som vet precis hur jag funkar, å hon vet att jag har haft sån ahär tankar sen 7an, lr dom börja komma då. men nu har ja inte haft de på jättelänge. fram tills för typ 5 veckor senförstås, vet inte vad som förändrades då förutom att de tog slut mellan mig och christian igen men vi e ju tillsammans igen så om de va därför borde ju tankarna försvinna. lr?!  så ska prata ed min psykolog på unga vuxna va hon tkr ja ska göra, ska ju dit på lörda så å har bara 2 möten kvar efter de på torsda å vi försöker ju ta itu med mina sömnproblem men inga av dom tipsen hon ger mig funkar ju inte så så, får se va om händer med de. ska kanske ut till christian sen, men vet inte riktigt, han vill att ja ska komma lr han ville de i morse iaf, tror inte han vet hur han ska ta de här riktigt.men skäma så fruktansvärt för de ja berätta igår så vet inte om ja klarar av att träffa han än. e rädd för hur han ska se på mig, de va inte meningen å berätta ngt heller,
men när ja väl hade gjort de å han skrev med mig så kom all skit över mig som en stor jävla våg så satt å grät i flera timmar, utan anledning egentligen för de va ju inget som hade hänt egentligen. så därför klarade ja inte av att gå till skolan idag orkade inte gå dit å le  å låtsas som att allt e bra.

men i morrn ska ja dit, måste iaf prata med min mentor om inte annat, men hon vet ju att ja inte mår bra så, hon har pratat med kuratorn så hon vet ju varför ja inte är i skolan.
nä nu ska ja kolla klart på våra bästa år å äta upp mina popcorn

bloggar ikväll igen, inte för att ja tror att ngn läser men de har blivit som en liten dagbok:)

hehe

sitter hemma nu och är skit trött, men mår rätt bra nu eftersom ja kom iväg till skolan i morse, skippa första lektionen dock för va så jävla trött. men allt gick åt helvete när ja väl kom till skolan, har ingen nyckel till mitt skåp å tove hade inte sin heller så fick låna jeffes sen va min kokrock i tvätten å tvätten va stängd så va tvungen å leta upp en lärare som kunde låsa upp där. sen va mina träskor borta, ingen aning om vart dom e så fick ha mina vanliga skor på mig å nu e dom alldeles mjöliga:(
så får väl se va dom säger i morrn när ja e i köket, när ja får ha mina vanliga skor på mig, aja sånt som märks. men nu e ja så trött så ja borde kunna somna utan problem i natt, förhoppningsvis iaf. fast brukar bli pigg när ja ska sova typ, helt sjukt, har ju kunnat somna utan problem hos christian förut men de funkar inte nu heller så, vette fan va ja ska göra riktigt.
vårdcentralen ringde i morse å herregud vad hon tjöta:P så fort hon hade sagt  vem hon va bad hon om ursäkt att de inte blev ngt i februari när ja tog upp de här först men de va ngt datagrejs så hon skulle ringt mig på torsda om hon inte hade ringt idag. så de kändes skönt. så nu fick ja en remiss till ngt på sjukhuset kommer inte ihåg va de hette, men de va nog rätt lång väntetid dit så får nog vänta ett tag men nu e ju bollen i rullning iaf så de känns skönt. måste ta reda på om ngn annan i min släkt har haft bröstcancer så, å lite om mammas å så där. inte säkert att dom vill kolla eftersom så vitt ja vet de bara e mamma som haft de men hon tyckte de va bra att ja ville kolla iaf eftersom mamma dog så ung ja menar hon va ju bara 26:(
i lördags va jävla trevligt, va allmänt deppig men de va trevligt iaf, vet inte va de e med mig, visst ja brukar ju få mina perioder men nu har de vart så här flera veckor:(
skulle åkt till christian men e så jävla trött så pallar inte, han e väl inte så glad för de kanske men får åka ut dit på torsda kväll ist å stanna över helgen, om han inte hittar på ngt annat de vet man ju aldrig.

ska snart gå å handla mig lite mat tror ja, åt bara lite soppa i skolan å massa nötter ifs men de blir man ju inte mätt på direkt.

don't be fooled by my smiling outside be

fan asså:(

(lördags)

nu e ja hemma igen efter en natt med rätt mkt bråk hos älsklingen, han va ju ute igår så ringde mig i natt å sa att ja mer lr mindre va tvungen å följa med han hem:S så runt 4 tiden kom domå hämta mig, sen bråka vi till typ 6 tiden, sen vart de rätt ok igen. men han vet fortfarande inte hur han vill ha de riktigt. han säger att han älskar mig mest av allt, men att han inte kan lita på mig:( han höll på å göra slut inatt, han sa typ att sandra jag älskar dig å du får sova här i natt, sen höll ja för öronen så hörde inte va han sa men vet ju på ett ungefär iaf så.men sen fortsatte han kalla mig älskling åhöll fast mig när ja skulle gåså fick lite panikångest å kunde inte andas riktigt:( så då fick han släppa mig,
men nu har han till torsda på sig å bestämma om de ska va vi lr inte, å säger han att han inte kan va tillsammans med mig så ska ja ta bort han från msn snabbare än han hinner säga sandra:( lr nä de kan ja ju inte alls eftersom ja ska ut till han å de tar typ en timme innan ja kommer heigen så då hinner ha säga sandra flera ggr men a de hör inte hit xD äh fan de här va värsta natten på länge asså. å han borde ju förstå att han kan lita på mig, han har ju koll på mig från alla håll å kanter, han känner väldigt mkt folk här å alla vet tydligen vem ja e så, om ja gör ngt så får han ju reda på de inom 2 min typ. men de knäppa e att han har tydligen sett att ja har skickat ett sms till fredrik häromdan vilket jag inte alls har gjort å har inte ens haft pengar på den telefonen på över en vecka så de går ju inte ihop riktigt, så han försökte få mig å erkänna ngt ja inte gjort:(
men nu ska ja iväg till stina om en timme å försöka må bra, förhoppningsvis gör ja väl de å får hoppas att magen inte fuckar up sig idag med, för då kan jag ju inte dricka ngt, å känner att jag behöver dricka, hade ja haft ngn läsk hade ja nog tatt mig en grogg nu med:( inge bra ja vet.:S
nä nu ska ja packa å hoppa in i duschen, tar ett tag å ta sig till stina, tar bussen härifrån kvart i 6 å e hos stina 5 i halv 7, fast då får ja ju vänta 10 min på rece med ifs.aja får väl se hur de går, känns br

hemma igen

jaha då va man hemma igen, har sovit hemme en natt sen den 28nde sep, har ju vart lite hemma men de har bara varit några timmar. men nu ska vi ju kanske ha tjejkväll här i morgon så då får de bli till å städa, å de e inte min starka sida direkt. så fruktansvärt tråkigt, så kommer bli som de alltid blir att jag städar i morgon, funkar bättre under press, skulle ju börjat nu men så hamna ja här, tar väl kanske lite ikväll, men eftersom min lägenhet inte är så stor så tar de inte så lång tid. fast den är rätt stökig ifs.
mötte stina på stan, tog hennes alkohol så hon slipper kånka på de i morgon, så där kände ja mig lite snäll xD
får väl se om vi är här i morgon lr om vi är hemma hos stina, får ta de som de kommer helt enkelt, å sen beror de ju på om ja ska ha hundarna lr inte får se om christian får tag på ngn.de e sånt som märks.

nä nu ska ja kolla lite på tv å vädra

jepp jepp

kom inte upp i morse heller, smart som jag är satte kag klockan på halv 8 ist för halv 7. fattar inte hur kag lyckas riktigt, men så tänker jag efter å inser att jag är jag och jag lyckas med allt konstigt,

prata med flikkorna nu, blir tjejkväll på lörda igen så snart dags å åka hem från christian å städa å vädra eftersom ingen av dom röker och jag röker inne så får man ju va lite snäll å röka under fläkten dom här 2 dagarna, de skulle ja nog göra jämt om jag inte var för lat för att springa ut i köket jämt, å sen e de väldigt skönt å sitta å kolla på ngn film å kunna röka samtidigt.
skulle egentligen tatt hand om christians  hundar i morgon eftersom han ska på inflyttningsfest hos sin kusin åsså skulle han komma å sova hos mig efter men de här var mer lockande så, christian skulle kolla om en jobbarkompis syster kunde ta dom igen annars får jag ta dom iaf. vilket va ok för flikkorna xD

fan va glad jag vart nu xD stina ringde som en dåre verkligen å jag våga inte svara men sen va de så elkat så ja svara iaf å då sa hn att hon å tove hade pratat om de här, uppenbarligen för hon va typ påväg till bolaget när vi pratade tror ja xD


aja nu ska ja vänta på att emelie ringer igen sen ska jag springa till tåget. lr ska duscha först men de får jag göra efter jag har pratat med emelie xD

spore

vakna precis av att grannen knacka på dörren, vi skulle åkt in till stan vid 11 men skulle ta de runt 2-3 ist så de får bli att spela lite spore så länge, tiden bara flyger iväg när man spelar de.xD

igår va en trevlig kväll jag va över hoc christians granne och drack te i typ 3 timmar och pratade om allt mellan himmel och jord, hon är typ halvt alkoholist så hon va lite full men men, blir bara lite irriterad på att hon tror att hon vet precis allting om mig och hur jag funkar och hur jag är med christian och grejer, hon säger att jag inte har ngn som skyddar mig, hon fick vibbar om att ngt va fel hos mig, och de va att ingen skydda mig, men jag har massor, tror ja iaf. vet ju att pappa och hans tjej ställer upp, hon e underbar, tror inte man kan få en bättre styvmamma. ksn verkligen prata med henne om allt, inte för att ja gör de men ja vet att ja kan om jag känner för de, och hennes döttrar, jag och hennes yngsta är precis likadana, det är helt sjukt typ xD men den äldsta e snäll med, och jag och hon kommer med bra överens. har äntligen fått syskon xD fast ja slipper den jobbiga perioden, när man e små xD

varför är killar så att den första tiden, typ veckan , i christians fall, så ska man ligga jättenära när man sover och han låg och höll om mig hela tiden och om han vände  på sig så höll han  mig i handen ist. vrf efter ett tag övergår de till att man helt plötsligt ligger helt ensam och frusen på andra sidan sängen.?
så i natt efter jag hade vart hos granenn kom jag in och kolla lite på tv och somna sen så klart, för mina sömnproblem är ju helt bortblåsta nu när jag sover hos christian. men så vakna jag efter en stund att han änna drog mig till sig xD så jag låg på hans arm, först höll han ju om mig med självklart, men han sov ju så efeter ett tag typ vakna han så då fick han ju få sin arm som jag låg på men det var mysigt iaf, ett av dom bästa sätten att vakna upp på. helt klart xD

men nu ska ja ringa min älskade emelie och tjöta bort en stund, hon ska ladda ner spore hon med, måste berätta henne om min knäppa dröm i natt, den va fan helt sjuk:S

grattis aline, älskar dig gumman.

jaha

då sitter man här igen, med en hund i knät och den andra typ står på ens ben, gör lite ont faktiskt:( men men, han får ju inte plats i knät så å någon närhet måste han ju ha xD.

pratade med vprdcentralen förut, vart ju arg för att min läkare inte ringde i måndags som hon skulle, men lilla jag hade fått datumet om bakfoten så hon ska ringa nu på måndag. kände man sig lite dum, annars har ja inte gjort så mkt idag, suttit här och spelat lite spore xD å pratat med emelie en timma typ xD, nu får de bli lite tv-tittande ist för att sitta framför datan som ett fån:P

ska möta christian vid affären sen med typ kvart över 4 men han e alltid sen så får sega lite, vilket jag aldrig kan, brukar alltid gå fort som fan vilket dom som känner mig vet om, så kommer bli till att få sitta vid affären och vänta på han som vanligt:(

va f*n sysslar jag med?!

jag har fått min chans till att känna att jag klarar av något och genomför något jag har påbörjat, så varför sitter jag då här i linghem på en onsdag?! varför kan ja bara inte klara av de?! är det så mycke begärt att klara av att gå upp på morgonen och gå och göra det man ska? för annars kommer jag få flutta hem till pappas soffa, vilket jag VÄGRAR! men varför sitter jag då här?  jag ska ju va med stina i köket ju. och så är vi lediga i morgon så då blir det en dag denna veckan jag gör va ja ska, men det måste bli ändring på detta nu, kan ja inte somna på nätterna så får ja strunta i att sova helöt enkelt, då är jag uppe i tid iaf. kan inte fortsätta så här, mina pengar kommer ryka innan jag hinner säga... a ja vet inte vad, känner hur dom slinker iväg, å va ska ja göra då? jag kan ju inte bo här uppe själv utan pengar, det funkar ju inte.

ok nu lovar jag mig själv. att från och med fredag och  varje dag fram tills jul ska jag vara i skolan, om ja så är magsjuk, fast det kan ja ju inte va om jag är i köket,men VARJE dag, och nu måste jag fixa det här! finns inget annat alternativ, jag vet allt det här men varför gör ja då som jag gör. ja sitter ju och mår dåligt varje morgon jag inte tatt mig iväg. och så jobbigt är det inte, går upp kvart i 7 och det är ju inte alltför tidigt, men det blir det om man inte kan somna kvällen innan utan ligger å försöker sova tills kl 3 på natten men misslyckas, då är det inte så kul att gå upp kl kvart i 7. men ja får börja gå upp iaf, ja har ju trots allt minst 4 larm på morgonen så jag borde ju vakna av något av dom, tycker jag ju iaf.


jaha så nu ska jag sitta här hela dagen, ska väl kanske ta en promenad med christians syster sen och hundarna, det är vid såna här tillfällen jag önskar att christian bara hade en hund, otroligt jobbigt och gå med 2, när dom springer åt olika håll eller en stannar och den andra fortsätter framåt i full fräs. men jag lyckades väldigt bra med det när jag gick ut med dom sist men det va ju i somras någon gång tror ja. det har ju vart så struligt mellan mig och christian men nu är allt bra igen. xD


a just de ja, skulle ju dammsuga lite med, hundarna hårar ju som f*n och christian brukar va för trött , lr lat, för att dammsuga så jag får väl göra de när jag ändå är här hela dagen.

ska ringa den jävla vårdcentralen med när hem telen är laddad, min läkare där skulle ringt mig i måndags nämligen men tror ni hon gjordede? nä! så nu får ja ringa dom igen, visst jag är inte sjuk men vill inte vakna upp om 4 år, med bröstcancer och tänka tillbaka att jag kanske kunde förhindrat de om jag bara jagat vårdcentralen lite mer, jag har varken möjlighet lr ork att ringa dom hela tiden för att dom inte ringer upp när dom ska, sa de här till dom i februari och då skulle dom skicka en remiss, men uppenbarligen så har dom ju inte det fördå hade jag ju inte behövt ringa dom igen! nä blir så trött på't, ja lovar att om jag hade vart mellan 30-40 ist och ringde om samma sak skulle dom nog inte strunta i att ringa upp, visst om hon inte hade tid 8.30 i måndags som hon skulle ringa så borde hon väl hittat någon tid under dagen och ringt ett samtal? eller igår t.ex skiter i när dom ringer bara dom ringer!

aja nu ska ja lämna min dystra blogg för lite mys med christians jack russells bosse och viktor. som för övrigt är jättefina nu när dom är fixade xD.

baby<3

jaha då sitter man här igen hemma hos christian, som jag har gjort så många ggr men ändå så sällan dom senaste 10 månaderna, de har nog aldrig känts så här bra mellan oss innan, ifs så har vi ju bara träffats en vecka igen så man vet ju inte va som händer och sker. men det va kanske de här vi behövde? göra slut 3 ggr för att inse att vi faktiskt inte vill vara med någon annan? ja vill inte de iallafall å han säger att han inte vill de heller så får väl tro på han. men kan ju säga att ja trodde verkligen inte jag skulle sitta här igen, vi sa när vi försökte sist att funkar de inte då så försöker vi inte igen, men så ringde han sitt vanliga fyllesamtal till mig förra fredagen tror ja de va å ville att ja skulle komma hem till han då, men ja va väldigt avig å ville inte riktigt. sen på söndan(min födelsedagxD) åkte jag ut till han, för vem vill vara ensam på sin födelsedag? och vi gick upp tils hans föräldrar å hans syster å bror å deras respektive va där, å hans söta mamma hade bakat en tårta till migxD och jag fick paket av henne å hans systerxD så jävla gulligt. måste säga, hur hemskt de än låter, att de va den bästa födelsedagen på länge! inget ont mot min släkt och familj, jag älskar er alla, men kan inte vara med er för länge, känner mig bara ledsen då, vet inte varför riktigt, kanske låter bortskämd nu, men jag trodde ju att min födelsedag skulle handla om mig? inte om dom. visst jag bor 25 mil bort, men dom pratar ju med varandra liksom å jag sitter där tyst i ett hörn på ett ungefär:( och dom träffas ju jätteofta. så nu med christians familj kände ja gemenskap liksom, som att jag verkligen hörde hemma där, passar in bättre med hans familj än jag gör med min egen. men ta mig inte fel nu, ja blev ju inte tillsammans med christian igen för att jag tycker om hans familj. blev ju tillsammans med han för att jag älskar han, visst kan bli väldigt irriterad på han, typ så ja känner för å slita av mig allt hår, men i slutet av dagen är det bara han jag vill vara med, med risk för att sno en replik från greys anatomy men, de är han jag vill vakna med och gå och lägga mig med och göra allt därimellan.

nä nu har ja spånat tillräckligt om de, ska gå å städa i älsklingens kök nu vilket jag skulle gjort igår, men inte orkade, och eftersom han laga maten igår är det min tur så. inte så kul.

RSS 2.0