090319

ja va har hänt sen ja skrev sist? tänker på att ja ska uppdatera men har aldrig ngt att skriva:P

jo ja å robert har *firat* 2 månader, gjorde inget spec, ingen av oss hade pengar, men nu har vi(läs jag) bestämt att vi ska till bamboo den 15nde juli å äta ist för då firar vi 6 månader, så får väl hoppas att de blir av.

precis när ja hade kommit till sandra i måndags så fick ja ett samtal ja aldrig trodde ja skulle få.
shiet sen den stunden har ja inte fattat ngt asså.å e så orolig för robert, dom har inte heller trä'ffats så här jätteofta men dom har ju ändå träffats å de e ju ändå hans mammas gubbes son liksom, så bara väntar på att han ska inse va som har hänt. har inte träffat fredrik så många ggr men de känns ändå helt ofattbart,å sen se de i tidningen å läsa om de å kan inte ens tänka på stackars ulf, bara gå omkring i godan tro på en månda efetrmidda å njuta (han hade ryggskott) av sin ledighet å sen bara få ett sånt samtal. hela hans värld har ju slåtts i spillror nu, nä de e helt sjukt, bli klämd till döds av ett band på en stenkross, så jävla onödigt å dö så. kan inte fatta att han e borta.
ja tror ifs att man föds igen lr ngt, för kan inte tänka mig att allt bara kan ta slut hux flux, allt blir bara svart liksom, nä de tror ja inte, lr ja hoppas inte de iaf.

annars har de vart lugnt, som sagt tankarna har ofta gått till ulf å hans familj, men kan inte tänka mig in i hur de känns, lr om ulf ens har förstått va som har hänt än. tror de mesta kommer komma när han planerar begravningen å på själva begravningen å typ jul å födelsedagar å sånt, då kommer de nog sjunka in. men seriöst fullt frisk 30åring fastklämd av ett lastband! så sjukt jävla onödigt!!

nä nu kan ja inte skriva mer om de. så på tal om heltannat så har min mens typ börjat om igen. blir riktigt trött på de här nu asså. nu har ja haft mens i 3 veckor mer lr mindre! sjukt jobbigt, som tur är har ja ingen mensvärk iaf:) (får se de positiva i de negativa)

lite andra positiva grejer e att ja ÄNTLIGEN har mejlat studievägledaren i alingsås, å tyvärr kan ja inte plugga i gbg när ja e skriven här efetrsom vuxenutbildning finns här, så senast den 15 maj ska ja söka dit å hon ville att ja skulle komma in i början av maj med ett samlat betygsdokument så hon ser hur många poäng ja har å hur mkt ja saknar.

kommer bli tajt om pengar denna månaden, eftersom ja har missat en workshop utan att säga att ja inte kom så kommer ha ca 200 kr att leva på denna månaden så kan inte spara till varken körkort lr busskort. så får bli en vecka då ja inte kan åka någonstans men men inte mkt å göra åt saken. så på sönda ska jasluta röka (å nu menar ja de verkligen) vill kunna göra grejer, spec i sommar, å de kommer ju knappt gå ändå liksom men ännu värre om ja röker. klarar mig ju inte som de e nu liksom. har inga pengar kvar på en vecka, så inga cigg å ingen cola, får ifs 100 kr av jocke på månda men ska absolut inte köpa cigg för dom, vore väldigt dumt!

ska även spara till körkort nu, mitt lemp går ju ut i augusti å känns så onödigt att behöva gå på kurs å grejer, spec när ja kan köra. får ju öva mer men liksom ja kan ju köra, så de ska ja kämpa för nu, behöver plugga teori som en dåre bara men de e de ju bara å göra:)


hoppas verkligen ja kan börja plugga till hösten så ja får mer pengr i månaden. å min första prioritet då blir att köpa en data. har kommit på s här. att så länge ja pluggar på komvux ska ja bo hos pappa (eftersom ja ska plugga i gbg efteer så e de ju onödigt att skaffa lägenhet i alingsås) men ja ska ändå ta studielån. å då ska ja lägga undan en viss summa i månaden till data, lite till å leva med. lite till julklappar å resten ska jag betala gamla räkningar med så ja blir av med den skiten ngn ggn, dom sitter instoppade så fint i min pärm å de kommer bara mer å mer men ingen chans å betala dom så dom får väl sitta där ett tag till:) blir nog bra:)


har testat å lägga olika grejer under madrassen nu inför helgen eftersom robert får så ont i axlarna när han sover här, soffan e för hård. så i förrgår hade ja ett täcke liggande under, hjälpte inte så mkt alls, så inatt lånade ja pappas överkast hjälpte inte så mkt de heller. så nu inatt ska ja ta båda 2 tänkte ja å hoppas de blir bättre:) annars vet ja inte va ja ska hitta på. får väl lägga handdukar å grejer med annars. lr så får han sova på mig, fast då lär ja inte va så varm längre senare under natten;)

nä nu ska ja poppa popcorn å kolla på andra halvan av csi:)

Kommentarer
Postat av: joanna

usch beklagar det som hände Ulfs son...



puss

2009-03-22 @ 20:54:56
URL: http://oanna83.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0